6 Mayıs 2012 Pazar

Türk Polisi Artık Rahat 'Sessiz Bekçi' Yeni Silah 6 Mayıs 2012

Sessiz Bekçi silahı tanıtımı, Silent Guardian silahı tanıtım videosu. İddiaya göre, Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından kullanılmak için çok ilginç bir silah tanıtıldı.

Cumhuriyet, bir Amerikan şirketi göre, "Silent Guardian" (Sessiz Muhafız) Polis yetkilileri sistemi getirildi çağırdı. Silah, 95 GHz milidalga yayılan, yön veren ve süpürme, kitleleri durdurmak tarafından "Sessiz Sentinel".

Sistem kaynatılarak kişilerde cilt kabarcıklar altında bir yanma hissi oluşturur. Silah sistemi insanlarda Türkiye'de tanıttı, böyle bir yanma hissi gibi cilt yanması, vücut ısısının yükselmesi ve fiziksel sonuçları. Çünkü acı hissi hareketliliğinin yüksek oranda bu silahı kullanırken geçici olarak gitti.

Silahlar yüksek güç ve düşük güç 4 model ile, Türkiye'de tanıtıldı. Sınır güvenlik, 30'dan fazla KW sistemi, bir mobil olarak kullanılır. Özellikle doğrudan durdurmak için yeteneği ile 50 metre mesafeden hedefleyen kentsel toplu olaylarda kitlelerin özel hedefleri içerisinde 0,8 KW düşük güç sisteminin güç.

Yüksek güç, ya da çok düşük frekanslı akustik dalga cihazları, ultrasonik ışınlama cihazları ölümcül olmayan silahlar arasında yer alıyor. Bu sistemler gibi "Çığlık", Irak'ta ABD denilen, Fransa ülke kullanmıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kapmaca baba

Kapmaca BLOG olarak günümüzde bir çok konuda yer alan köşede kalmış fakat herkesi ilgilendiren bilgileri sizlere sunmaya hazırız. Güncel haberleride sitemizden takip etme şansınız var elbette. Biraz canınız sıkılırsa müzik dinlersiniz yada komik videolar felan izlersiniz. Oktay usta

Kapmaca blog