1 Mayıs 2012 Salı

Arka Sıradakiler Selin Erdem Hayatını kaybetti 2 mayıs 2012

Arka Sıradakiler adlı dizisinin 2 mayıs 2012 tarihli dizi çekiminde çıkan kazada selin erdem adlı sanat asistanı hayatını kaybetmiştir.
Sanat asistanların Selin Erdem dizisi öldü ve iki kişi yaralandı. Kağıthane saflarına üzerine saat 19.00 'da İstanbul'da kaza dün gece Altunay Caddesi oluştu. Göre sanat asistanı Selin Erdem, bir grup da dahil olmak üzere çekim dizisi, dahil, elde edilen bilgiler kaldırımda sohbet başladı. Bu arada, film ekibinin iddia edilen fren araçları İdris F. minibüs plakası 34 TH 8305 yönettiği panelvan patladı, takım yokuş aşağı hızla bir dizi çarptı.

Kaza ve araç sürücüsü İdris Ömer Özcan Selin Erdem ve F. aracın altında hafif yaralandı.Yaralı ve İdris Ömer Özcan F. Çocuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Selin Erdem Devlet Hastanesi Kağıthane götürüldü itfaiye tarafından aracın altından çıkarılan. Selin ve ciddiye 26 yaşındaki yaralı tüm müdahalelere Edem rağmen kurtarılamadı.

Kaza ilgili soruşturma sürüyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kapmaca baba

Kapmaca BLOG olarak günümüzde bir çok konuda yer alan köşede kalmış fakat herkesi ilgilendiren bilgileri sizlere sunmaya hazırız. Güncel haberleride sitemizden takip etme şansınız var elbette. Biraz canınız sıkılırsa müzik dinlersiniz yada komik videolar felan izlersiniz. Oktay usta

Kapmaca blog