6 Mayıs 2012 Pazar

Galatasaray Beşiktaş - Trabzonspor Fenerbahçe Canlı izle Radyodan Dinle 6 Mayıs 2012

2012 Süper Finalinde Galatasaray Beşiktaş - Trabzonspor Fenerbahçe maçları bugün oynanacak.Galatasaray Beşiktaş - Trabzonspor Fenerbahçe maçı kapmaca.blogspot.com farkıyla sizlerle olacak.

Süper Final'de 2012 5. hafta maçları bugün saat 19:00 oynanacak. Galatasaray Beşiktaş - Trabzonspor Fenerbahçe maçları canlı olarak aktif linklerle sizlere sunulacaktır.

Super Final Galatasaray Beşiktaş Beşiktaş kapmacablogspot.com olacak.Galatasaray Beşiktaş sizinle son dakika gelişmeleri, maç Galatasaray Beşiktaş, Galatasaray ve Beşiktaş da personel ifadesi olarak TV canlı Mayıs oynanacak.Galatasaray Ligi 6. canlı maç karşı karşıya gelecek seninle bir an. Ayrıca Galatasaray Galatasaray Beşiktaş Beşiktaş maçı edebilirsiniz.İşte facebook bizim adresi maç Beşiktaş Galatasaray 11'leri ve canlı yayın bilgileri mümkün maç izleyin ..

Galatasaray - Beşiktaş Maç Kadroları 

Galatasaray:  Muslera Eboue Semih Ujfalusi Hakan Selçuk Melo Aydın Engin Necati Elmander
Beşiktaş: Cenk Egemen İbrahim Toroman Hilbert İsmail Fernandes Querasma Ernst Simao Veli Almeida

Trabzonspor - Fenerbahçe Maç Kadroları


Trabzonspor:  Onur Serkan Giray Mustafa Celutska Cech Alanzinho Colman Olcan Volkan Burak
Fenerbahçe:  Volkan Gökhan Yobo Bekir Ziegler Caner Emre Christian Mehmet Topuz Stochi Bienvenu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kapmaca baba

Kapmaca BLOG olarak günümüzde bir çok konuda yer alan köşede kalmış fakat herkesi ilgilendiren bilgileri sizlere sunmaya hazırız. Güncel haberleride sitemizden takip etme şansınız var elbette. Biraz canınız sıkılırsa müzik dinlersiniz yada komik videolar felan izlersiniz. Oktay usta

Kapmaca blog