5 Mayıs 2012 Cumartesi

Basketbol Saha Ölçüleri

Basketbol Saha Ölçüleri kaç metre, Basketbol Saha Ölçüleri ne kadar, Basketbol Saha Ölçüleri kaç santim
Basketbol oyun kuralları, 'bir değişiklik yapıldığı ile saha ölçüleri. 2011 tarihinden itibaren resmi yarışmalarda tüm odalar için saha hokeyi boyutlarda bir değişiklik oldu oynadı. İşte yeni basketbol saha ölçümleri var3 sıra numarası ile birlikte çemberin orta noktası arasındaki mesafe 6.75 m olacaktır Banklar sınır çizgisinin her iki tarafındaki şeridi için 8325 m mesafe dip çizgiden çizilir.

Kendi alanında, Dördüncü periyodun son 2 dakika içinde top oynamak istediğini, takımın bu noktadan topu aldığı oyun bir ara koyacağım Bir yarım daire 1.25 m çemberin orta noktası etrafında çizilen,Orta saha çizgisi arasındaki mesafe 5 m Benchle olacak.Dikdörtgen alanı sınırlı olacaktır. Basketbol Bu alanın ölçeğine göre oynanır artık boyutları belirlenir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kapmaca baba

Kapmaca BLOG olarak günümüzde bir çok konuda yer alan köşede kalmış fakat herkesi ilgilendiren bilgileri sizlere sunmaya hazırız. Güncel haberleride sitemizden takip etme şansınız var elbette. Biraz canınız sıkılırsa müzik dinlersiniz yada komik videolar felan izlersiniz. Oktay usta

Kapmaca blog