2 Mayıs 2012 Çarşamba

Musallat 2 izle Tek Parça HD


Musallat 2 filmini full izle, Musallat 2 sinema izle, Musallat 2 direk izle
Korku konusundan ne kadar beceriksiz bir ülke olduğumuzu göstermeye devam ediyoruz. Sadece dram konusundaki filmleri çekmeyi becerebiliyoruz diğer türlerde hiç bir filmimiz ses getirmiyor. Sürekli saçma sapan filmler çıkarıyuz piyasaya milyonlarca insan biraz umut içerisinde Musallat 2 filmini bekliyordu fakat yine vasat bir film ile karşı karşıya geldik.




Konu bakımından güzel olan Musallat 2 filmi işleniş kısmına gelince vasatın altında kalmak ne demek yaklaşamıyor bile. Güzel bir şekilde başlayan film ilerledikçe saçmalamaya başlıyor ve en sonundada saçma sapan bir şekilde bitiyor.

Yapım: 2011,Türkiye
İmdb Derecesi: 6,8/10
İçerik: Gerilim, Korku
Yönetmen: Alper Mestçi
Oyuncular: Türkü Turan, Saliha Iplikçi, Zeliha Güney, Selim Gürata, Ozan öğüt, Sinem öçalır

Filmin ilk kısımlarında korkuyu hissettirdi az da olsa fakat bazı arkadaşlarımın bahsettiği gibi kusurları vardı. Film bir süre sonra karşıdaki izleyicide heyecan ve var olan gizemi çözme çabasına itiyor. Bazı kısımları pek tatmin etmedi, örneğin; Elif'in Cenk ile aynı yatakta uyurken gördüğü rüya içinde rüya hissini veren kısım en kusurlu kısmıydı! Cenk'in tepkisi ve oyunculuğu filmin sadece o kısmı ile sınırlı kalmamış filmin genelinde oyunculuğu kötüydü lakin diğer oyuncular çok başarılıydı. Filmin bitiriş vuruşu kötü ama senaryo açısından güzeldi ve bence filmin kendine özgü müziği ve sesleri muhteşem, sıradanlığın dışına çıkılmış.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kapmaca baba

Kapmaca BLOG olarak günümüzde bir çok konuda yer alan köşede kalmış fakat herkesi ilgilendiren bilgileri sizlere sunmaya hazırız. Güncel haberleride sitemizden takip etme şansınız var elbette. Biraz canınız sıkılırsa müzik dinlersiniz yada komik videolar felan izlersiniz. Oktay usta

Kapmaca blog