2 Mayıs 2012 Çarşamba

Memur Maaşları 2012 Zammı Memurlar.Net

2012 Memur maaş zamları, memur maaşları ne olacak 2012 ne olacak, maaşlar ne kadar artacak 2012
Hükümet ve kamu görevlilerinin 'tarihinde ilk kez sendikalar, "toplu pazarlık" tablosu, oturmak için hazırlanıyor, Ocak zammı nedeniyle gecikme gündeminden' faiz'e formülü için aranıyor.

Resmi faiz oranı artışı yaşanan gecikmeler nedeniyle Toplu pazarlık yasa Ocak yüksek artış tutarak, birinci altı ayda ödenmesi, en azından dört ay ertelenecektir. Maliye, Devlet, çünkü formülü e istedim gecikme "ilgi" nin gündemi dört ay, yaşamak zammı hazırlama, ilk defa memur sendikaları, "toplu pazarlık" tablo için bir formül üzerinde karar verecektir.

Ocak normal maaş zammı yapılır. Ancak, ilgili mevzuat ertelendi. Süreci sendikalar arasında görüşmeler gibi, hatta hükümet yetkililerinin zam zam en az 4.5 ay gecikmeli olacak başlatmak için en kısa sürede tamamlanır.

Kaynak: Memur maaş zammı zammı memurlar.net Memurlar.net Memur-Sen zammı - Kapmaca Blog - İnternet Haber kaynağı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kapmaca baba

Kapmaca BLOG olarak günümüzde bir çok konuda yer alan köşede kalmış fakat herkesi ilgilendiren bilgileri sizlere sunmaya hazırız. Güncel haberleride sitemizden takip etme şansınız var elbette. Biraz canınız sıkılırsa müzik dinlersiniz yada komik videolar felan izlersiniz. Oktay usta

Kapmaca blog