2 Mayıs 2012 Çarşamba

Galatasaray 0 Trabzonspor, tff, fb,bjk 0

Başlık galiba çok anlamlı oldu. Aslında trabzonsporu bu kategoriye katmak istemezdim fakat bugün görülen o ki trabzonda fenerbahçenin köpeği olmuş bir takım. Playofflar başlamadan öncede dediğim gibi fenerbahçenin karılığını yapan bu kahrolası tff mutlu sona ulaşmaya başladı bile.
Bütün bir sezon boyunca muhteşem bir futbol sergile ve sonunda böyle bir yarışın içine daha gir gerçekten kabul edilir gibi değil. Oynadığı bütün maçlarda üstün performansı ile dikkat çeken galatasaray türkiye futbolunun çok çok üstünde bir takım olduğunu göstermişti. Sadece şampiyonluk kupasını isteyen aslana onu bile çok gördüler. Ellerinden geleni artlarına koymayan bir futbol federasyonu ve yalaka kesimi sürekli galatasarayın önüne taş koyarak yola devam ediyor. Bu yazımda aslında oturup saatlerce küfür etmek istiyorum ve içimde o kadar çok biriktiki sadece lig tvnin zarara uğramaması için türk futbolunun bu kadar büyük bir sorun haline getirilmesi baştaki yöneticilerin ne kadar ahmak olduğunun göstergesidir. Şeref ve namus duygularından uzaklaşmış olan TFF fenerbahçenin çıkarlarını koruyan ve gözeten bir kurum haline gelmiştir. Elinden gelen şeyin en iyisini sahaya sunan galatasaray bir tarafda diğer tarafta ise şike ve tff'yi kullanarak yarışa katılan bir fenerbahçe yi izlemek gerçekten artık bütün seyircileri nefret eşiğine getirdi. Herkesin bildiği gibi hani kıyamet alametleri vardır. Bu alametlerden bazıları şöyledir, Yüksek mertebeye gelen yöneticilerin yönetmek adına noksan olacaklarıdır. Bu cümle tamamen yıldırım demirören denen aşağılık kişi için söylenmiş bir cümledir.

YAZIKLAR OLSUN SANA TFF 

Bütün bunlar bir kenarda dursun emre belözoğlu konusuna gelelim. Fenerbahçe Tarbzonspor maçı sırasında zokorra ya ırkçı söylemde bulunun emreye maç sonrasında 2 maç men cezası gelmişti ve alınan tepkilerden sonra emrenin cezasını uzatmışlardı fakat ne kadar uzatıldığını söylemediler ve aradan geçen iki sonra 1 maç daha ceza verdiler, sanki insanlarla dalga geçiyor bu tff ben buradan yazıyorum bu sene fenerbahçe denen takım şampiyon olacaktır bizlerde burada ağzımızı aça aça izleyeceğiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kapmaca baba

Kapmaca BLOG olarak günümüzde bir çok konuda yer alan köşede kalmış fakat herkesi ilgilendiren bilgileri sizlere sunmaya hazırız. Güncel haberleride sitemizden takip etme şansınız var elbette. Biraz canınız sıkılırsa müzik dinlersiniz yada komik videolar felan izlersiniz. Oktay usta

Kapmaca blog