13 Mayıs 2012 Pazar

İnsanlar Alemi 2. Bölüm izle 10 Mayıs 2012

İnsanlar Alemi 2. Bölüm full izle, İnsanlar Alemi 2. Bölüm direk izle, İnsanlar Alemi 2. Bölüm tek parça izle

Televizyon izleyicileri ve tekrar alkışlanan Hayvancılık İnsanlar ilk bölümünü karşılamak, Star TV, bu hafta ekranları, fırtına gülmeye devam ediyor. Hayvancılık, insanlar, zevk 2 izle, Star TV, 10 Mayıs Perşembe akşamı Bölümü öğretim üyesidir.

Ali Sunal Alper Kul, Irem Sak, Okan Çabalar başında insanları kapsayan hayvancılık projesi, rol oyuncuları başarılı içerik Michael ve Aylin Yener olduğu gibi vardır. Alemi'nin İnsanlar bir ilk bölümü olan "Olağanüstü ve eğlenceli" kavramı, geldi ve televizyon izleyicileri geçen hafta, Star TV ekranlarında tam not almıştı. Bu hafta için Alemi'nin İnsanlar açlık yeni bir bölüm işareti olacaktır. St lojmanına tüm ekibi, mali sıkıntı yaşamaya başlayacak toplamak, ancak kısa bir süre sonra.Ekibi bir göndermeye karar verecektir ekonomik sıkıntıların çözümü için en uygun yolu. 

Bu, tüm dengeleri altüst lojmandaki radikal kararlar için yeterlidir.Konsey buluşacak ve gider üzerinde bir oy olacak kim. İsmail ekibi sonucuna göre insanlar oy olacak ayrılmaya karar verdi. İsmail'in kararı sert gün açlık ve susuzluktan insanların dolu olduğu kampüs gönderilmek üzere yapılacaktır başında Alemi'nin olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kapmaca baba

Kapmaca BLOG olarak günümüzde bir çok konuda yer alan köşede kalmış fakat herkesi ilgilendiren bilgileri sizlere sunmaya hazırız. Güncel haberleride sitemizden takip etme şansınız var elbette. Biraz canınız sıkılırsa müzik dinlersiniz yada komik videolar felan izlersiniz. Oktay usta

Kapmaca blog