13 Mayıs 2012 Pazar

İnsanlar Alemi 1.Bölüm izle 3 Mayıs 2012

İnsanlar Alemi 1.Bölüm full izle, İnsanlar Alemi 1.Bölüm tek parça izle, İnsanlar Alemi 1.Bölüm direk izle

Izleyici ile büyük bir hit ATV Ali Sunal komedi geçen sezon ve kazanan projeyi Star TV ekranlarında, İnsanlar Alemi ile bir kez daha hayat buluyor bu ekranlar yayınladı. İnsanlar ve hayvancılık, Perşembe akşamı, mevcut kadro ve yeni oyuncular, 1 Mayıs 3. Bölümü için seyirci eğlence olağanüstü bir dünya sunmak için hazırlanıyor.

İnsanlar Alemi Ali Sunal'ın önderliğinde Alper Kul, İrem Sak, Okan Çabalar, Erdem Yener ve Aylin Kontente hazırsındır başarılı Oyuncular tarafmdan Hayata geçiriliyor. "Sıra Dışı Sporlar ve" iddiasıyla oldukça farkli Bir ​​formata Sahip Olan peoples Alemi'nin tip bölümü 3 Mayıs Perşembe akşamı saat İşlem 22.00 'de Star TV ekranlarındaki yerini almaya Hazırlanıyor. Daha once ATV ekranlarında yayımlanan ve büyük boy Bir ilgiyle izlenen Ali Sunal'ın Projesi'nin, spyware oyucularla daha da Sporlar Bir formatla Yıldız TV'de yayımlanmaya başlıyor. Ali Sunal, İnsan İlişkileri uzerine yazdığı kitabını uygulamalı anlatmaya çalısan Aziz Güngör Esen isimli Öğretim görevlisini canlandırmaktadır. Diger Oyuncular da onun öğrencileridir. Öğrencilerin performansları Ile tiyatro ve Sahne Hakkında arkasında yaşanan olaylar harmanlanarak ekran başı Basina yansıtılmaktadır. Peoples Alemi 3 Mayıs Perşembe akşamı tür bölümüyle Star TV ekranlarında!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kapmaca baba

Kapmaca BLOG olarak günümüzde bir çok konuda yer alan köşede kalmış fakat herkesi ilgilendiren bilgileri sizlere sunmaya hazırız. Güncel haberleride sitemizden takip etme şansınız var elbette. Biraz canınız sıkılırsa müzik dinlersiniz yada komik videolar felan izlersiniz. Oktay usta

Kapmaca blog