6 Mayıs 2012 Pazar

Meksika'da 5 Kişi İdam Edildi 6 Mayıs 2012

Meksika idam görüntüleri, Meksikada idam edilenler, Meksika idam fotoğrafları

Meksika’nın ABD sınırının içinde bulunan bir şehirde geçtiğimiz gece köprüye asılmış bir şekilde 9 tane insan ceseti bulundu. Dehşet sadece bununlada bitmiyor. Şehirde yapılan arama sonuclarında gövdelerinden ayrılmış 14 kafa bulundu.

Güvenlik beş erkek ve dört kadın cesedi bulundu zorlar, rakip suç örgütleri arasında bir anlaşmazlık açıklayan onlar tahmin edildiğini, organları, "suç örgütü üyesi" Kaydedilmiş bir mesaj eklenir.

Gazeteciler karayolunda trafik var organları, sürücülerin organları bu panik bir anda bana gördüğüm bir köprü üzerinde asılı tarafından durumun arkadan bağlı, gözleri ve elleri vardır.

ABD ve Meksika'da Tamaulipas eyaletinde yüzde 40, ve özellikle Nuevo Laredo şehrinde geçiyor arasındaki karayolu taşımacılığı. Bölgede şiddet, çeteler ve suç örgütleri de yıllardır sahne.

Meksika ve ABD hükümetleri tarafından bir süre önce Zetaş kartel ve en suçlular istedim, Joaquin "El Chapo" Guzman Körfez kartelinin yaklaşan eski müttefiki liderliğindeki Sinaloa kartelinin kanlı bir çatışma yaşanıyor.

Suç çeteleri ve uyuşturucu kartelleri savaşmak için orduyu harekete geçirmek için 2006 yılının sonunda Meksika'da Devlet Başkanı Felipe Calderon 50 binden fazla insan ticaretiyle mücadele nedeniyle şiddet öldüğü gerçeği olmuştur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kapmaca baba

Kapmaca BLOG olarak günümüzde bir çok konuda yer alan köşede kalmış fakat herkesi ilgilendiren bilgileri sizlere sunmaya hazırız. Güncel haberleride sitemizden takip etme şansınız var elbette. Biraz canınız sıkılırsa müzik dinlersiniz yada komik videolar felan izlersiniz. Oktay usta

Kapmaca blog