26 Nisan 2012 Perşembe

Lig Tv Uğur Meleke Yazısı Gurur duyduk Oku

Her zaman en iyi ekibi ile karşılaştırmalar, elbette konu iki cephede ilginç bir hayal kırıklığı Barcelona'2012'nin bitirmek için. Tabii ki asıl endişe değil onları şans ortasında olan, ama biz Türk altılısının gece gurur duyuyoruz ... Penaltı, gol, kırmızı kart, sarı kart gibi bir maçta bir hakem gibi ya en şanslı veya en şanssız gün değil, ortasında ise, o kadar çok garip bir gece! Sayılmayan benim fikrime göre, Türk altılısının yönelik genel olarak iyi bir maç yönetti.

Terry endeksinde topun şiddeti kesinlikle çok tartışıldı, ama tetikte doğal kırmızı kart Çakır Göcek çıkarma bıçakladı. Penaltı zaten birçok itirazlar çelmesine Drogba çalıntı değil. Kuzeni Amaçları, uyarasıyla doğru kararı iptal edilmişti. Sarı kart genel olarak iyi bir seçimdir. En önemlisi, aynı ve kolay böyle bir Süper Lig rekabet gibi, yönetmek korumak için maçın kontrolü bu düzeyde. Genç yaşta Aydınus'a takabilseydik FİFA kokartı az Biz Fırat ve onun Çakır olarak bu düzeyde, bugün bize gurur olurdu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kapmaca baba

Kapmaca BLOG olarak günümüzde bir çok konuda yer alan köşede kalmış fakat herkesi ilgilendiren bilgileri sizlere sunmaya hazırız. Güncel haberleride sitemizden takip etme şansınız var elbette. Biraz canınız sıkılırsa müzik dinlersiniz yada komik videolar felan izlersiniz. Oktay usta

Kapmaca blog