26 Nisan 2012 Perşembe

Gerdek Gecesi Sevişme Pozisyonları

Gerdek Gecesi Adabları ve Diğer Hususlar ve Diğer Sorunlar Için düğün gecesi ve fiziksel ve ruhsal hazırlığı için sunak an için Sünnet ve meşru bir evlilik sözleşmesine iki eşin, tamamlanmasından sonra da bir araya gelme başlar. İslam Bu bölümde benim edep gelen yolu takip etmek gerekir zifaf geceleri yapmak için ve biz açıklayacağız gereklidir çiftler, evlenmek. Düğün söylendi ve yapıldı zifaf geceleri Allah'ın iradesine uygun olarak ve İslam'ın ilkeleri doğrultusunda yapılır. Ise Zifafa Hazırlanışı:

* Gerekli hazırlıklar tamamlanmış ve maddi ve manevi temizliğe çünkü biz, yukarıda açıklandığı gibi. Temiz bir banyo, güzel elbise, parfüm, temizlenmesi gibi sakal-bıyık, ağız, tıraş ...

* Zifaf odası özel olarak hazırlanmış. Mümkün gürültü, kalabalık ve uzak rahatsız edici etkilerinden Rahatsız Etmeyin güvenli bir yer olmalıdır.

* Bir evde veya dairede zifaf diğerleri ikamet bırakın rahat gelin ve damat yalnız, o akşam orada bırakmak evdekilerin en iyi olacak. Bu mümkün değil, evin Koro B evdeki diğer misafirler hızlı, geri kalanı el-ayak çekildiğinde bu kadar erken yatarım, kapıları kapatmak gerekir. Gelin ve damat, anksiyete ve huzursuzluk her türlü, kanlı çarşaf gösterme ve güven stres uzak olmalıdır.

* Banyo organizasyonu kolayca kullanılabilir ve rahat bir ortamda olmalıdır. Gelinin düğün günü iki gün belirlerken

* düğün günü gün temiz bir set düşünmelisiniz.

* Tüm gün ve gece bir ömür boyu düğün ve özellikle alkollü içecekler kaçının. Içkiler haramdır ve cinsel mutluluğun karşı çıkıyor çünkü. Alanına Tohum büyük sarhoş hata atmak. Tüm bu açıklandıktan sonra, şimdi gece yapmak için gerekli olanı yapmak ve girdiği andan başlamak için kişi zevcesinin zifaf onunla evlenmek, cinsel ilişki sonuna kadar Aşamaları uymak için gerekli durumu açıklayacaktır. Herkes İslam kültürü ve gelenekleri, her şeyi bizden, zifaf gecesindeki bile temel ilkeleri bile edebi ve cinsel ilişki öğretti biliyordu. Gelişim aşamasında aşağıdaki gibidir: İki rekat şükür abdest, namaz ve dua almadan önce onları giymek için gelin

* Gelinlik. Düğün gecesi

* Yatsı namazı damat en yakın camiye gider. Caminin önünde cemaatle düğün dua gelince evinin kapısı. Zifaf, ille de bu gece. Ama her zaman sessizlik ve gecenin sakinliği ile güne tercih edilebilir.

* Namazdan sonra, damat ve damadın öper yetişkinlerin elini içeri katıldı.

* Damat, euzü besmele içine sağ ayağıyla gelin odası. Zifaf Odası: Gelinin yüzü ve neşe ile gülen

* Damat, odaya girdiğinde, eşi selam söyle. Eğer büyükleri öpüldükten içinde büyük eller varsa Sister-in-law veya Onlar çıkarları içerdekilerin sonra odaya gelin ve damada mutluluklar dilerim. Kapı formüller tarafından kilitlendi. Damat, gelin Hz yalnız elini formüller koyarak. Peygamber'in duası tarafından Önerilen okur: "Sana biri (perçemine) aşağıdaki gibi Koysun, Allah besmele ansi adı, daha sonra bereket olsun dua bir kadınla evlendi alnında El: - Ey Allah! Onun iyi bir doğa ve iyi bir mizaç biri ve bu onun mizaç ve prostat kanseri şerlisinden doğası ile, yine, üzgünüm ve sığınıyoruz. "(Buhari, Ebu Davud, Nikâh: 46).

 * Bu duadan sonra, damat yüzü örtülüydü ve benim açımdan hediye sunuyor karşılaşmaya hazırlıklı gelin peçe kaldırır. Gelin hoş geldiniz elleri tebrik ve sallamak istiyorum, diyor. Birbirlerine sevgi, şefkat ve mutluluk bakışırlar Face ...

* Gelin ve damat kutlamalara ayakta kabul eden, bir gülümseme ile yanıt verir. Lüzumsuz gösretmemelidir küsme ve utangaçlık. Happiness tek taraflı olmaması ve paylaşılan edilmelidir. Yarımı iltifat ve sevgi karşılıksız.

* Daha sonra gelin ve damat, iki rek'at Tanrı ayrı ayrı veya birlikte, Allah'ın Yüce Hakka sadık dua teşekkür ederiz gibi mutlu bir evlilik kurmak için. Namazdan sonra, Yüce Allah, çünkü minnettar nimetleri ve onlar için mutluluk elinde açın. Bu dünyada daha mutluluk ve mutluluğunuz için bir araya dua ediyorum. Cenab-ı Hakk'tan iyi oğlu, helal ve bol rızık ve dua ediyorum ve her şeyin gelip amin demek beklediklerini söyledi: "Ben ve ailem eşim için Allah'tan, eşim ve benim için bereketli kıl aile. Bereketlendir. Yapmak süreci katılmak için bizimle birlikte yaşamasına izin iyi. (Mutluluk ahiretin Dünya va) ayrılması ayrı bize ihtiyacı vardı." (Kıyamet (2/21-3)). Bu dua, ayrı ayrı yapılabilir.

* Damat tutarak, gelin ve yatsı namazı kılmadığını sorar kılmamış kılmasına izin verir. Tabii ki, ses olup olmadığını sorar ve buna göre davranır. Hacmi kısa sürede cinsel ilişki gibi, sebat, konuşma başlar.

* Sohbet: Sonra damat şekilde sevgi dolu, gülümseyen, eşi yaklaştı. Kalp alıcı tatlı sözler söyler. Iltifat eşi, mutluluğu anlatır mısın. Gelin ve güler yüz ve tatlı gülümsüyor cevap ve moralini yükselttiği için damadın aynı şekilde. Elele, kalplerinde, sohbet heyecan rahatlatmak ise her iki yerde de tatlı atıştırmalıklar kendileri için hazırlanan şeylerden vazgeçmek açısından göz ve omuz omuza göz. Birbirlerine, bunların yiyecek ve tatlı sunuyoruz. Şakalaşırlar. İmam Ahmed, Müsned'inde O şu rivayeti zikretmiştir: . "Esma binti Yezid b Es-zıplatma, şunları söyledi:. Bakmak giyinmiş Ben Hz Aişe (ra), sonra Peygamber (sav), ona geldi ona süt büyük bir bardak getirdi ve o içti süt, daha sonra süt Hz. Aişe 'Peygamber verdi. Aişe utandı ve başını eğdi. "(Ahmed b. Hanbel). Başka bir hadiste, Peygamberimiz (sav) dedi ki: "İnanç bakımından inanmaktır kamil, en güzel ve en şakalaşandır ailesinin ahlak." (Tirmizi. Nesa.) Bir başka hadiste: "Aranızdan en iyi ailesi, en hayırlısı olanınızım sen benim ve ailem için en hayırlı olanıdır." dedi. (Tirmizi.)

* Bütün gün, yorgunluk ve stres, ve konuşmayı sürdürmeye kararlıdır ... Örneğin, ortak çizgi ve evlilik veya ceza amaçları, evlilik beklentileri hakkında konuşma olurdu. Gelinin heyecan ve acele sakinleşinceye ürkekliği ile damat gitmemeli. Çünkü, yabancı bir adamla tanışmak ilk kez şöyle dursun, o, konuşma yaşamak için belirli konular utanç tamamen yakınlaşma olduğunu. Kızlığın Bu durum normaldir, hoş bir araya geldi. , Konuşmaya gel onu bile gitmek gerek çekinse, damadın sabırla kendi kalbinin konuşmaları ile, samimi bir sohbet ve yakınlığı korumak yavaş taze ve güvenli girin. Gelinin yüzü ve gerçekten dinleyin ve gülümseme, aralıklı ışık yanıt vermek yeterli.

* Bu, birbirlerine karşı eşlerin ilk gece, nezaket teslim olmamalıdır. Eşler, davranış ve tutumlar birbirine kaçınmalısınız altüst olabilir. Bir hatırlatma olarak Yorgunluk ve günün stres sözleri ve eylemleri kaçınmalısınız.

* İlk olarak, ilk gece bir adam kendini teslim bir kız için çok önemlidir. O anda, adamın şefkat ve sevgi geniş bir kanat ihtiyacı var. Bir kadın kendini ilk teslim adam asla unutmaz. O heyecan ilk gece tatlı ve güzel bir ön sevişme zifaf, sevgi, sabır, şefkat yaşamış ve geniş bir anlayış karşılaştı varsa, o yaşam için insanlara minnettar kalır. Ve bir ömür boyu zevk ilk gece unutamam. Kadın terketse sonra uğratsa hatıra kalbinde hayal kırıklığına o adam her zaman gizemini yaşıyor bile. Yanlış insanlar arasında bir deyim vardır

*, "kedinin bacağını ilk günden adamak gerekir." Yani ilk gece, göz korkutmak ve itaat gelin söylemek zor bir hareket. Ama bu soru çok yanlış ve bu tür davranıştır. Kalpleri tamir edilemez derin yaralar açar. Hayat boyu kırık bir kalp için temel atıyor ...

* Düğün gece ve erkeklerin iyilik girişkenlikten yerine inhibe emretti. İlk gece, adam bir sürü vermek alacaktır. Zifaf canlı, sevgi ve onu adam karşı olacak gelecekte belirler davranış gecesi bir kadın.

* Bilinçli bir erkek, sürekli sert hareketlerden kaçınarak. En kısa sürede size odaya girerken yıldır elbiselerini kaldırmak ve neredeyse achingly ilişkinin gelin olarak bu anın panik, engel olacak şekilde en kısa sürede, her iki taraf uzun yıllar olumsuzluk etkisinden kurtulmaya farkına uyanmak için özlem . Bu nedenle, çok şefkatli bir adam, romantik, hassas ve yumuşak davranış içinde olmalıdır. Romantik Girişimler: Birbirlerini tanımak için

* Eşler, kurutulmuş meyve, vb hazırlanan, aralarında küçük bir samimiyet yeme ve karartmak sohbet biraz da olsun oluşur, damat onu elleriyle yavaşça, öncelikle nazik gelin ve sevgi dokunuşları yaklaştı Gelin dokunun ve gelinin alışkanlığı dokunmatik alışacaklar alır ... Sonra gelinin alışacaklar öpmek alışmak ... Damat acele ve kaba davranmak asla. Ben istiyorum Şimdi biz evlendik, ben öyle düşünmüyorum Yukarıda açıklanan nedenlerle, onunla olacağım.

* Bir süre sonra gelin ve damadın gerginlik mümkün olduğunca loş ışıkta oda yapma, tedirginliğinin gitti hissetmenize. Bu durumda, gelin var soyunmasını rahat sağlar. Özellikle gelin soyunma rahat olmalıdır gelin ve damat geri dönüş yararlı. Çoğunlukla gelin, o dehşet ve korku ve panik adam çıplak olup olmadığını görmek için korkmuş görünüyordu ilk defa çıplak olarak adamın karşısında. Burada da, sabırlı ve anlayışlı bir adam olmalıdır. Hatta yatağının çıkarılması iç çamaşırı gelinin tevazu gidermek için psikolojik daha rahat oluyor. Cinsel ortakları

* Tip, iç çamaşırları tamamen çıkarmaya veya olacaktır. Bu giysileri kaldırmak için vücudu rahatlatırken, çünkü derileri, hareketi kolaylaştırır ve birbirlerine dokunmadan tadı artırır. Cinsel ilişki sırasında çıplak Yasal eşleri. Ancak olgun iman, Allah ve melekler gibi güzel yapmak için utanç peçe tarafından gerekli. Bu örtü cinsel ilişkiye engel olmamalı. Hafif bir kapak olabilir. Bu hadiste Peygamber (sav) hakkında rivayet edilmiştir ki: "Yüce Allah, sırasıyla testisler Settar (kaplama) sahibi. Haya ve benzeri kapsayan." (Ahmed b. Hanbel. Tirmizi. Ebu Davud.) Bir başka hadiste ise Peygamberimiz (sav) şöyle buyurdu: "Çünkü diğer devlet ve zaman yanınızda ve size (melekler) vardır asla terk asla kişinin eşi dışında dışkı ve cinsinin varlığı ile temas. Bunların, çıplaklık sakının ve onlar testisler "(Tirmizi.) saygı Efdal aşağıdaki gibi uyudum teyit bir söylenti kapsayan: "Hep böyle yabani eşekler arınmasınlar gibi kaplama formu, iletken eşi Cima size bir iki." (Tirmizi.) Resulullah kapsayan danışmanlık hadiste şöyle diyor: "O ve eşi eşi ile yattım içinizden biri, arkasında bir battaniyeye etsin. Gibi peer-to-iki vahşi eşek kapakları (büstü) arınmasınlar. "(Müslim, Hayz: 10) Aşk Oyunları: Sünnet kucaklamak ve öpmek için, henüz cinsel ilişkiden önce adaplarından oynaşması eşlerden birinin cinsel temas:

* Sünnet sevişmek. Cinsel ilişki Vücut (seks) memnuniyeti erdirici sevişilmesi ilişki esas olarak önce. Bu sürüm gelinin kendine yeterli doğal akışına seviyorum olun.

* Böylece gelinin saç okşamalı elleri, gözleri, tatlı tatlı ona bakarken yatakta adam, saç, göz, kaş, burun ve. ne kadar güzel hakkında tatlı sözler söyle.

* Eşler, birbirlerine kullanılan ve yavaş yavaş takas ürkekliklerini öpüşme, sevişme olarak adlandırılan ve sevgi okşamalar aşık dedikodu başlamalıdır elde sonra yatakta tatlı konuşma.

* Fısıltılarının Aracı Doğrulama Aşk: Hz. Peygamber (sav) bir hadisinde şöyle dedi: Sevişmeksizin benzeri hayvanların hiçbiri eşi ile cinsi münasebette bulunmamalıdır. Arada bir büyükelçilerin tutun. Soruldu: - Ya Resulellah! Eğer bir elçi söz nedir? - Sevgi ve öpücükler fısıltılar. (İhyau Ulûmiddin, İmam Gazali, K.Nikah, Adabü'l-Muaşeret, 2/64.) Ancak Muhammed (s.a.v) dedi ki: "Bunlardan biri eğlenmeksizin fısıldaşmaksızın eşi veya cariyesi ile cinsi münasebette bulunmadığı kişidir .. sarmaş dolaş olma, ve orgazm olmadan karısı (ejakülasyon) boşaltılır ve işini bitirdikten edilir Üç şey iflas eder." Ancak, gelin ve, öpüşme sarmaş dolaş olma, ve cinsel ilişki, cinsel ilişki ve inkar edilemez tat etkinliğini artırmada duyguları harekete geçirmek için birbirini, kendini hazırlama oynuyor. Bu nedenle, damat-hadis onunla tatmin için cinsel ilişki sırasında geçti ve ister-karısı orgazma (boşalma) tetikte olmalıdır. Onu adam için kontrol altında tutun onu, kocasının cinsel duygular sevgi ve cinsel duygularını etmeyip rousing kelimeler acele ve eşi de sevgi fısıldıyor yükseltmek. Cinsel ilişki ilk gece, kadınlar genellikle birbirlerini ve sevişmek oynamayı tercih ederim. Onu cinsel ilişki erkek için kadının ürkekliğini gidermelidir acele için Oynaşarak.

* Taze bir görünüm ve dokunuşlar ve Opus artık yavaş yavaş kelimeleri dönüşür. O gelin ürkekliğini düzeltmeleri dokunun. Ne kadar ürkek bir gelin, bir erkeğin şefkatli, nazik ve güven verici davranışları karşısında gelinin utangaçlığı gider ve erkek oyunları duymak ve tadını seviyorum ve yavaş yavaş aşk arzuya dönüşür.

* Aşk damat fısıldar konuşulan, sevecen ve nazik dokunmadan, fiziksel aşk yavaş yavaş geçmek.

* İlk gece, pek çok kadın, ancak birleşme hafif dokunuşları daha hassas bölgelerde tahrik olmak isteyeceksiniz. Ama bu okşamaya başlatılan en hassas bölgesidir. Genel olarak, tüm kadın cilt ilk gece duyarlıdır. Yavaş yavaş yumuşak okşama ve öpmelerle kayılır duyarlı bölgelerde daha az hassas alanlar ile başlayan, her şeyden önce. (Hassas yerler:. Dudaklar, kulaklar, özellikle de daha sonra kulak ve boyun, boyun, göğüsler, göbek ve çevresi, civarlarıdır cinsel organın sırtında)

* Bu arada, sevgi ve aşk bir fısıltı eksik edilmemelidir. Kelimeler, daha tesirlidir dokular. Ön sevişme giremezsiniz olmadan biz cinsel ilişkiye yönlendirmek asla Yukarıdaki açıklamadan da. Sünnet: Cinsel İlişki İçin: 1 - Besmele çekti, 2 - Şeytan Tanrı, korunaklı, 3 - Ön sevişme ve uyarma gereklidir. Bu gerçeği açıklıyor Allah Resûlü: "Bismillahirrahmanirrahim ------ önemli iş için her yanı ile başlar." (C.Sağîr: 2/92.) İlişkiye kesinlikle formülleri esastır başlamak için bir iş için önemlidir. Allah'a ve cinsel sakatlama Resulü nikahladığımız eşlerin sipariş vermeye başlamak Allah'ın Şeytan'tan münabete sığınmak ihtiyacımız var?

* Tabii ki. Doğrudan ibadet, biz bile Kur'an okumaya başlar Tanrı şeytan'tan sığınmak gerekir. "Eğer Kur'an okuduğun zaman, Allah'ın rahmetinden kovulmuş şeytanın şerrinden Allah'a sığınırım." (Kur'an, Nahl: 98) Bize bir hadiste, Allah Resûlü, nasıl sığınılacağını açıklayayım. O diyor ki: "Eşi ile cinsel ilişkiye müminlerin zaman biri olmak istedim:" Bismillah, Allah! Şeytan, sizi şeytan bizi çocuk bize vermek. "Bu ilişkinin bir konu dua, sonra da onları takdir etmek bir çocuğun şekli nedeniyle, şeytan sonsuza kadar o çocuğun zarar veremez." (İbn Mâce Pref Ve yorumları:.. 5/360) Nerede kişi-davranış-zaman ona işler ve sözlerle cinsel ondan ayrılır meleklerin kaydı eşlik. (Fezyü'l-Kadîr, 3/126 (HN:. 2911)), kişinin kendine özgü daha etkili şeytana fırsat bulur. Ancak, fısıltı değil bizzat şeytana dua öğretti. Man-Zaman: Bartolin bezleri altında, genital dış dudakları bir sonucu olarak uyarılmış Aşk Oyunları beslediğini bir sıvı (mezi kazma erkek gibi) üst kısmında yer alır. Bu sıvı, ıslak ve kaygan, bu vajina yapar. Hem ağrı olarak zevk ve onu hissediyorum iki yakasında, ancak bundan sonra mümkün olduğu şekilde erkek cinsel organları. Bu bağlamda, erkek, kocası, ancak cinsel ilişki salgıladıktan sonra vajina içine bu sıvı Eğer ağrı duyabilirsiniz unutma, aksi takdirde hazır olabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kapmaca baba

Kapmaca BLOG olarak günümüzde bir çok konuda yer alan köşede kalmış fakat herkesi ilgilendiren bilgileri sizlere sunmaya hazırız. Güncel haberleride sitemizden takip etme şansınız var elbette. Biraz canınız sıkılırsa müzik dinlersiniz yada komik videolar felan izlersiniz. Oktay usta

Kapmaca blog