26 Nisan 2012 Perşembe

2012 Mayıs Ayı Burç Yorumları

Bu ay yıldız gergin başlar.Gökyüzü Açısı, oldukça zor bulunmaktadır.Şu gün biraz daha iyi geliştirilmesi, açı etkileri. Gökyüzünde önemli hareket bu ay; Geri hala istihbarat hareket retro hareketi, 4 Mayıs akşamı balık Merkür'ün yıldız mayısdadüz poziyona Koç geçer ve 16 geçiriliyor. Daha sonra 19 Mayıs akşamı güneşin Koç Boğa girer.

Self-işareti, bir Boğa ve yeni ve önemli bir olay da dahil olmak üzere Venüs 3 mayısdaikizler ikizler, girer gökyüzünde yerini alır.
Ağustos İkizler 7; bir mola geriye hareket sürecektir çünkü neden İkizler ikizlerde Venüsuzun zaman alacak. Venüs'ün retro hareketi olacak 15 Mayıs 27 Haziran için İkizler iken Düşeyim zatenkaydetti.

Evet, Mars gezegeni uzun düz pozisyonda geriye başak gezen edilmiş ve nihayet 14 mayıs'da geçti devam edecek. Plüton retro 10 mayısda büyük dönüşümün bir yıldız olacaktır. Bu ay biz de 17.05 derece Terazi Burcu Dolunay 6 Nisan'da gerçekleşecek. 21 mayısda 1.5 derece Toros New Moon tarihi!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kapmaca baba

Kapmaca BLOG olarak günümüzde bir çok konuda yer alan köşede kalmış fakat herkesi ilgilendiren bilgileri sizlere sunmaya hazırız. Güncel haberleride sitemizden takip etme şansınız var elbette. Biraz canınız sıkılırsa müzik dinlersiniz yada komik videolar felan izlersiniz. Oktay usta

Kapmaca blog