9 Kasım 2013 Cumartesi

Thor 2 izle ( Karanlık Dünya )

Bizler tanrı değiliz! Ortalığı kasıp kavuran yenilmezlerin ardından, mutlak barışı sağlamak üzere Thor'un dünyasına dönüyoruz.Krallığını ilan etme üzerine son rötuşları atan kahramanımızın, kalbini kurcalayan bazı sıkıntıları var.Her ne kadar yurduna dönse de bir tarafı hala dünyada.İlk filmin aksine olgunlaşmış ve daha kararlı bir Thor var karşımızda.Savaş yerine mutlak barış için çalışan ve huzur peşinde koşan savaşçımız, ne kadar istemese de kendisini geçmişte ki çok tehlikeli bir düşmanla savaşırken buluyor.Buda Marvelin sonsuz hayal gücüne en iyi örnek.

Açıkçası marvel yapımı filmleri eleştirip puan veremem.İzlerken marvelin her filminde her sahnesinde tüylerim diken diken olur.Onların yaşadığı dünyayı kendi dünyama uyarlarım.Kendimi onların yerine koyarak düşünürüm,hissederim.Marvel çizgi romanları ile büyüyerek filmlerini izleyen herkes benimle aynı duyguları paylaşıyordur eminim.Bu anlatılamaz bambaşka bir duygu.Yinede son yıllarda fark ettiğim ve oldukça gözüme batan bir şey var.Artık yapımlarda fragmanda ki hava ile film içerisinde ki havayı farklı yapıyorlar.Fragmanda ki ciddiyeti filmde uzun vadede Thor 2 izlegöremezsiniz.Komedi olayı her geçen film oldukça abartılarak arttırılıyor.Bazı sahnelerde kahkaha attığım oldu oldukça da derin ve güzel espriler,eleştiriler vardı fakat çizgiyi aşmamak en iyisi.Kısa ve öz olarak yine çok başarılı bir marvel filmi karşımızda.Gitmeyen arkadaşlara internette izlemek yerine sinemada izlemelerini öneririm 10!/ Son olarak arkadaşların baskısından dolayı yazılardan sonraki sahneye kalamadım.İzleyen bir arkadaş ne olduğunu özel mesaj atarsa veya yorum olarak yazarsa çok sevinirim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kapmaca baba

Kapmaca BLOG olarak günümüzde bir çok konuda yer alan köşede kalmış fakat herkesi ilgilendiren bilgileri sizlere sunmaya hazırız. Güncel haberleride sitemizden takip etme şansınız var elbette. Biraz canınız sıkılırsa müzik dinlersiniz yada komik videolar felan izlersiniz. Oktay usta

Kapmaca blog