17 Kasım 2013 Pazar

Ata Demirer Tek Kişilik Dev Kadro 2 full izle

Tek zat Müthiş 1 kadro, Ata Demirer bu stendapın birinci gösterisinde byük 1 izlenme rakamına ulaşmıştı. Gösterinin iki. sürümü sizle. Komedi aleminin Cem yılmaz ile birlikte en güzel oyunlarındna 1 tanesi olan Ata abimiz bu gösterisinde bizi gülme krizine sokuyor. bütün anı ile 10 no 1 protesto olan Ata Demirer bir Kişilik Muazzam Kadro iki eş ve çocuklarınızla birlikte izleyebileceğiniz fazla hoş 1 komedidir.
Ata Demirer Tek Kişilik Dev Kadro 2 izle
Ata demirer ile Cem yılmaz doğrusu bilmek gerekirse birbirine benzeyen 2 komedyen. İkiside kendileri ile dalga geçerek beşeri güldürmeye çalışıyorlar. Ata abimiz bu olayı az daha fazla değerlendiriyor. Onun bunu daha fazla yapmasının nedeni imaj olaraktan bayağı 1 iri olması sebebiyle sarf edecek fazla gereci var:)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kapmaca baba

Kapmaca BLOG olarak günümüzde bir çok konuda yer alan köşede kalmış fakat herkesi ilgilendiren bilgileri sizlere sunmaya hazırız. Güncel haberleride sitemizden takip etme şansınız var elbette. Biraz canınız sıkılırsa müzik dinlersiniz yada komik videolar felan izlersiniz. Oktay usta

Kapmaca blog