3 Ekim 2012 Çarşamba

Türkiye Suriye Savaşı 2012

Misilleme Suriye Bitti!

"Topçu radarları, Suriye'de yapılan noktaları tespit hedefler vuruldu" Başbakan'ın deyimi (3 Ekim 2012), "Bu sınır bölgesinde menfur saldırının, Silahlı Kuvvetler tarafından verilen angajman kurallarına uygun zaman topçu radarı karşılık bulunuyor Suriye hedeflerine yapılan tespit noktaları "ifadeleri yer aldı vurulmuştu. Suriye Şanlıurfa Akçakale Atıldı Cannonball!

(3 Ekim 2012) yakın Şanlıurfa Akçakale kabukları sınır kasabasına Suriye'de çatışmalar nedeniyle düştü. 5 kişi olayda öldürüldü.Ağır 13 kişi çoğu yaralandı.Suriye Ordusu ve Şanlıurfa Bağımsız Ordu birlikleri Akçakale ilçesi arasındaki çatışma yine bombaların hedefi oldu. Havan topları bir evin içine düştü noktasına yakın güvenlik güçleri de dahil olmak üzere Akçakale önlemler.




Suriye sınırında Açkale'deki 15.00, bomba nedeniyle bir eve düşen beş kişi öğrendim öldürdü. Ölü sayısının artması yönünde endişeler vardır.Ağır 13 kişi çoğu yaralandı. Birçok polis memuru da yaralandı. Ancak, önceki durumda Suriye, Suriye ile Türk Savaşı, gerekçesiyle Uçağımız ihlal sınırı vurmak. İyice Türkiye ve Suriye arasındaki gerginlik tırmandı.Başkan bu olayı kapatmak kadar kolay bir sorun olmadığını söyledi. Tutum açıkça ifade edilir.Öte yandan, Suriye yatıştırmaya çalışarak ifadeler geliyor. Türkiye ve Suriye arasında savaş sinyallerimi sahip soramazsın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kapmaca baba

Kapmaca BLOG olarak günümüzde bir çok konuda yer alan köşede kalmış fakat herkesi ilgilendiren bilgileri sizlere sunmaya hazırız. Güncel haberleride sitemizden takip etme şansınız var elbette. Biraz canınız sıkılırsa müzik dinlersiniz yada komik videolar felan izlersiniz. Oktay usta

Kapmaca blog