3 Ekim 2012 Çarşamba

Kurtlar Vadisi Pusu 164. bölüm izle

Kurtlar ATV serisi Vadisi 164 yeni dizileri seyirciyle buluşacak 20.00 Bölümü Ambush. Ne oldu bugün yayınlanan Perşembe günü (Perşembe 27 Eylül 2012) için vazgeçilmez hale gelmiştir Kurtlar serisi Wayne Valley,? Polat Alemdar, Memati yanılmaz ve karakterleri Pusu'i atv izle HD kalitesinde canlı yayın oynadığı Kurtlar serisinin Abdülhey Çoban Vadisi. Tam Kurtlar Wayne Vadisi'nin son bölümünü izle. Son bölümde kVp.

 

Kurtlar Vadisi Pusu, izleyiciler 10 ATV halen yıllık ekranlar karşılar.

Bas Memati sezon finali düğün gecesi çekim çektirenlerin Polat Alemdar, tetiği sonra gider yok. Kim çekim Memati'nin arkasında? Polat Alemdar ve diğer taraftan bu soruya bir cevap arıyor ekibi, Türkiye'de iç ve dış kaynaklı karmaşa ilgilenir. Nasıl Suriye'deki olayların Türkiye'nin etkileyecek?Eski başkan bu projenin Polat Alemdar öğrenme gerçekleştirmek için uzun bir süre için proje üzerinde çalışıyor? Polat Alemdar ve projenin uygulanması için ekibi, nasıl engeller nelerdir karşılaşacak mı? Aralanacağı 164'üncü Memati'nin cinayet gizemini kapılar yerine ekranın Bölüm. Her bölümde, dizi "projesi Polat Alemdar nasıl tatbik edileceği Elders Başkanı ölümünden sonra?" Yanı aksiyon sekansları gibi eksik olmayacak, "farklı bölgelerinden, özel eğitimli ekibi ne yapacak?" , "Bu ekip, Parker Alemdar'la birlikte çalışmak için ikna olacak?", "kim Kara peşinde?", "Polat Alemdar ve" kişi tehlikesiyle karşı karşıya kalacaksınız? izini nasıl bir süre peşinde "onun Suriye'de ekibi kan ülkemize akan yayılmasını önlemek için nasıl bir rehber izledi? "," olay kapıyı açacak olan Memati'nin gizemli cinayet? "soruların yanıtlarını büyük tezgah.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kapmaca baba

Kapmaca BLOG olarak günümüzde bir çok konuda yer alan köşede kalmış fakat herkesi ilgilendiren bilgileri sizlere sunmaya hazırız. Güncel haberleride sitemizden takip etme şansınız var elbette. Biraz canınız sıkılırsa müzik dinlersiniz yada komik videolar felan izlersiniz. Oktay usta

Kapmaca blog