4 Ekim 2012 Perşembe

Antalya'da 3 Polis Şehit 4 Ekim 2012

Şehit haberleri oku, polis şehitleri, 4 ekim şehit haberleri

Antalya Tonguç Caddesi motosiklet polis devriye arabası, kırmızı bir takım ateş açtı. Antalya'da motosiklet polis memuru olarak kim devriye bir otomobil üzerine ateş açtı. Operasyon bölgesinde üç polis memurunu öldürdü Olaydan sonra kaçan şahısların yakalanması için timlerince özel hareket başlatıldı..




TRT Antalya Sokak motosiklet polis devriye arabası, kırmızı bir takım rütbeleri, 20.30 ateş açtı. Bir polis memuru Olayda ciddi şekilde yaralandı. Geçen bir silahlı saldırı sonucu tetikte Antalya'da polis, araba sonra polis kaçan çok sayıda düştü. Yaralı polis, Eğitim ve Araştırma Hastanesi kaldırıldı tedavi edildi. Polis ekipleri, hangi saldırganların araç, Cezayir Junction durdurmak için barikatlar kurdu. Polis memurları barikat üzerinde tekrar arabaya ateş edildi. Iki polis memuru yaralanırken Than. Akdeniz Üniversitesi Hastanesi, polise götürüldü.
BİR SALDIRGAN ÖLÜ ELE GEÇİRİLDİ

Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Burdur Çağrı D. 'nin (32) yapılan saldırı kayıtlı Antalya Valisi Ahmet Altıparmak, önünde olayla ilgili bir açıklama yaptı, dedi. Onlar av tüfeği ve tabanca kullandığı olayda saldırganın ölü Mazbut, Vali Altıparmak tedavi suçladı 2009 tarihinden şizofreni tanısı kararlı olduğunu tanır sözlerine ekledi. Vali Altıparmak, "olay ortak bir durumdur. Herhangi bir terör bağlantısı yoktur. Başlangıçta arabada 2 kişi vardı gösterir., Ancak, şu anda sadece bir saldırgan olarak kabul edilir. Ancak, hala bölgede çalışan "dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kapmaca baba

Kapmaca BLOG olarak günümüzde bir çok konuda yer alan köşede kalmış fakat herkesi ilgilendiren bilgileri sizlere sunmaya hazırız. Güncel haberleride sitemizden takip etme şansınız var elbette. Biraz canınız sıkılırsa müzik dinlersiniz yada komik videolar felan izlersiniz. Oktay usta

Kapmaca blog