6 Eylül 2012 Perşembe

Diyarbakır'ın Ergani İlçesi'nde Polise Hain Saldırı



Diyarbakır'da PKK üyelerinin Bölge Trafik Kontrol Şube Müdürlüğü Ergani İlçesi'nde roketatarlı saldırdı. Ölen ya da operasyonda yaralanan nötralize başlatılan bu saldırıdan sonra kaçan PKK üyesi.

PKK saflarında, 20.30 tarihinde roket saldırısı ile Emniyet Müdürlüğü binasının şehir Ergani Bölge Trafik Kontrol Müdürlüğü merkezine yaklaşık 4 km. Patlayan binanın önünde nöbetçi kulübesi yakınındaki düştü PKK'nın roket üyeleri tarafından yapılmıştır.Saldırıda orada ölen ya da yaralanan iken, camları kırdı. Roket PKK teröristlerinin kaçan bir geniş çaplı bir operasyon başlattı nötralize etmek için güvenlik güçleri attı. Ergani güvenlik önlemleri üst seviyeye şehir merkezinden kaldırılır. Erdinç Ergani Vali Yılmaz, atılan roket binayı vurdu ve o saldırıda yaralanan olmadığını söyledi vermedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kapmaca baba

Kapmaca BLOG olarak günümüzde bir çok konuda yer alan köşede kalmış fakat herkesi ilgilendiren bilgileri sizlere sunmaya hazırız. Güncel haberleride sitemizden takip etme şansınız var elbette. Biraz canınız sıkılırsa müzik dinlersiniz yada komik videolar felan izlersiniz. Oktay usta

Kapmaca blog