6 Eylül 2012 Perşembe

Afyon' daki patlama Kaza mı Yoksa sabotaj mı?



Emekli Tümgeneral Haldun Solmaztürk: göç mühimmat imha Öğle yemeği zamanı. Bütün günün yorgunluğunu çalışmış insanları düşünün, bu bir şey yapılabilir değildir. 25 asker birlikte olmak kabul edilemez. El bombası yangın aşağı düşüyor. Kaza ya da değil? PKK demedi, 'kaza' "diyemezsin

Bir kaza olması muhtemeldir kaza olmama olasılığı göre kritik Emekli Tuğgeneral Solmaztürk açıklamasını, "çok düşük Bakanı Veysel Eroğlu" bu patlamanın kaza ". Bu mühimmat ateş. Kaza Falling bir kaza olduğunu, akla gelmez "dedi.

Solmaztürk dedi: Açıkça söylüyorum. Bu patlama herhangi bir yan iseniz 21:15 sayım sırasında meydana geldiği kabul edilebilir değildir. Hayır asker bunu kabul edemem. Biz savaşın ortasında değiliz, neden geceleri bunu. Şırnak'ta çatışma olduğunda biliyorum olsa. Ama Afyon. Gece görüş çok sınırlı koşullar. Buna ilişkin hiçbir açıklama yoktur.

Solmaztürk, hükümleri bulundurulduğunu kasaları uyarınca savaş cephaneliklerdeki mühimmatı çok dayanıklıdır, bu yüzden kolayca açıklanabilir patlama olamaz.

Bir kaza olması muhtemeldir kaza olmama olasılığı göre Bakanı Veysel Eroğlu emekli Tuğgeneral Solmaztürk eleştirme biçimi açıklamasında "kazara patlama", "çok düşük. Bu mühimmat ateş düşüyor. Kaza, kaza olduğunu sakıncası yok, "dedi. Solmaztürk askeri mühimmat sandıkları dayanıklı, darbeye dayanıklı dış bildirilen bir açıklamada. Bir el bombası sonbahar patladı Nerede, dedi.

BU İDDİA kuliste dolaşıyor EDİLİR

Bang başları soru işaretleri karıştırır.

1 - Mühimmat sayımı neden akşam saatlerinde yapıldı. Bu normal midir?

2 - Bir mühimmat o kadar kolay bir el bombası patlayabilir mi? Askeri personel bile el bombası olduğundan?

3-Patlama sırasında 25 askerin bir arada olun bu normal mi?

4 - El bombası patlama bomba Öte yandan patlatmak bir etkisi var?

Hükümet İLK NOT: ASLA KAZA

Afyonkarahisar'da konuşlu Kara Kuvvetleri Mühimmat Depo Lojistik Komutanlığı Komutanı altında oluştu ve 25 askerin hükümetin Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, ilk açıklamasını neden patlamada öldü.

Soruşturmalar patlamada onun komutasındaki meydana geldiğinde, Eroğlu şunları söyledi: "el bombası ile mühimmat deposunda patlama oldu Genelkurmay şehit düştü 25 asker tarafından açıklanan bilgilere göre bu 2 astsubay, çavuş.. ve 2 ve diğer 21. Maalesef dağlandı kalpler. 8 adet yaralandı. Cumhuriyet başsavcılığı ve askeri yetkililere algılanır.

İşte, bunu ifade etmek istiyorum. Patlama bomba etkisi çok fazla etrafa dağılmış durumda. Hiçbir vatandaş bu alanda girmemeniz gerekir. Uzmanların Takımlar geldi ve bomba patlatıldı. Bazı vatandaşların merak etmeyin, gelebilir.

Düştüğü yerde acı çok büyük, ateş yakar. Ulusumuzun başı sağolsun. Bir ulus olarak acılarını paylaşıyor olmalı. Başbakan ve Genelkurmay Başkanının gelmeye gerek yoktur.

"KESİNLİKLE TERÖR DEĞİL SALDIRILAR"

Ben sahne gördüm. El bombası sınıflandırılması ve yangın arkasında patlatılan bir el bombası kaza sonucu meydana iken. Çok başka söylemek zorunda bırakmayın. Bu kesinlikle bir terör saldırısı değil. Alanı içinde zaten çok kontrollü. Sabotaj falan söz değil dışında. Ben kesinlikle bu bir kazaydı ikna oldum.

İKİ FARKLI TANIMI

TSK: "Patlama Nedeni bilinmeyen"

Genelkurmay Başkanı 25 asker hakkında herhangi bir bilgi vermedi patlama nedeniyle öldüğü açıklandı. Genelkurmay deyim ki, "5 Eylül 2012 21:15 Kara Kuvvetleri Lojistik Komutanlığı konuşlu Afyonkarahisar Mühimmat Depo Komutanlığı bağlı sıralarda AM operasyon sırasında el bombası sonucunda bazı bilinmeyen nedenle henüz bir cephanelik saklanır patlama, 25 askeri personel şehit edilmiştir, 4 hafif yaralanan askeri personelin "denildi.

EROĞLU: "KAZASI NEDENİYLE PATLAMA"

Olay kesinlikle patlama vurgulanan bir sabotaj ya da terör saldırısı olup olmadığının Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu nedeniyle kaza meydana geldiğini söylediler.

Eroğlu, acı olaydan sonra gazetecilere verdiği demeçte, "muhtemelen bir kaza, yere düşen bir sonucu olarak, bir el bombası patlaması sonucu tamamen. Bu bir cephanelik var, böyle kazalar zaman zaman olabilir," dedi.

Incelemeler yapılır sonra 25 askerin öldüğü patlamanın kesin nedeni ortaya çıkar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kapmaca baba

Kapmaca BLOG olarak günümüzde bir çok konuda yer alan köşede kalmış fakat herkesi ilgilendiren bilgileri sizlere sunmaya hazırız. Güncel haberleride sitemizden takip etme şansınız var elbette. Biraz canınız sıkılırsa müzik dinlersiniz yada komik videolar felan izlersiniz. Oktay usta

Kapmaca blog