1 Mayıs 2012 Salı

Merkezi sistemli binalara pay ölçer takmak için son gün 2 Mayıs 2012

Sistemi kurmak için son günün 2 Mayıs merkezindeki binaların payı ölçer. Bununla birlikte, çoğu daire yönetici ve uygulama habersiz vatandaşlar. Kasım ayında, o doğmak için aidat ödemek hakkını paylaştığında ölçmek için bina sakinlerinin geri gitmiş değil radyatörler.

Sistemi kurmak için son günün 2 Mayıs 2012 merkezindeki binaların payı ölçer. Bununla birlikte, çoğu daire yönetici ve uygulama habersiz vatandaşlar. Kasım ayında, o doğmak için aidat ödemek hakkını paylaştığında ölçmek için bina sakinlerinin geri gitmiş değil radyatörler.
Yakıt sistemine geçmesi için gereken zaman maliyet payının ölçen bir merkezi ısıtma sistemi Akşam'ın 1 milyon 800 bin daire, kullanan bir rapora göre, 2 Mayıs tarihinde sona erecek. Ancak, bu uygulama birçok sakinleri bilmiyor merkezi sistem ile ısıtılmaktadır. Her dairenin parasını, dokuz bin apartman yöneticisi sorumlulukları ısınır sisteminin tüketimi payı ölçer.

Yasa, aidat ödemek doğru olduğunda Kasım ayında geri, radyatörler takılmayan apartman sakinlerinin pay ölçer. Bu vatandaşların aidatı yasadışı para toplama "diye apartman yöneticisi aleyhine suç duyurusunda bulundu. Bu durum bir fırsat dönüşecek bir alışkanlık aidat ödemek için değil yapanlar içindir. Buna ek olarak, yöneticileri de bin 600 TL para cezasına dedi kesti. 2 Mayısa kadar Enerji Verimliliği Kanunu ve ilgili yönetmelikler, merkezi sistem ile ısınan tüm binaların uyarınca, sistemi monte edilecek dairelerin pay geçmelidir ölçer.

Cihaz, ısı ödetilmesi döneminde eşit miktarda olarak sona erer. Sistem, her dairede kullanmak bedelini ödeyecektir. 1.8 milyon, Türkiye'de daire, merkezi sistem 10 milyon kişi bu daireler kaygıları yaşayan, metre ödemek, ısınıyor. Süspansiyonu yapılır Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile irtibata geçerek başvuru takip Bazı sakinleri, uygulamayı ertelemek sordu. Bakanlığı ve süspansiyon tarafından verilen yanıt yasal bir yükümlülük, kolluk yöneticileri sorumlu olduğunu belirten metre ödemez dedi. Yasaya göre, yöneticiler bin 600 TL para cezası kesilebilir. Yönetici için suç duyurusunda Hakkı Yasaya göre, daire, yakıt parası, tüketime göre ödeme için gerekli ısı takmayı. Ancak, bu uygulama apartman dairelerine binlerce geçmedi. Bu yeniden radyatörler taşıyacak Kasım ayında ciddi bir krizdir. Bu konuda yasa sorumlu Apartman yöneticileri, eski sistem ile binalarda aidat toplar, hukuka aykırı hareket etmiş olur. Bu durumda, vatandaşların yasadışı yönetici hakkında suç duyurusunda yakıt toplayacak bulundular. Bir vatandaş, aidat ödemek hakkını kazanacak. Isı yüzde 40 azalma Yapı monte uzaktan okuma cihaz için sistemin cihazlar Özgören 'işlemi sat

Brunata Enerji Genel Yöneticisi Efe'nin tüm ısıtma çekirdekler gerekir. Vanalar, ısıtma ve bilinçli apartman sakinleri kullanarak önemli bir tasarruf sağlar Uygulama söyledi. Cam açık açık Özgören Efe, binalarda soğuması bir bıçak geçti gibi kesmek için pencere açma alışkanlığı geliştirin. Eski moda yöntemleri Özgeren yeni yakıt parası paylaşımı uygulama binaları aşmayan, ilk ısıtma döneminde yürürlüğe girmesinin ardından yasa Bu uygulama aşan yöneticileri azaltırken, 'devlet hukuku ihlal etmekten suçlu belirterek, aykırı sayılacak artık , ısı için ödemek istemiyorum apartman sakinleri, bölüştürüldüğünü iddia yasadışı para ısı, para 'ödemek hakkını verir dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kapmaca baba

Kapmaca BLOG olarak günümüzde bir çok konuda yer alan köşede kalmış fakat herkesi ilgilendiren bilgileri sizlere sunmaya hazırız. Güncel haberleride sitemizden takip etme şansınız var elbette. Biraz canınız sıkılırsa müzik dinlersiniz yada komik videolar felan izlersiniz. Oktay usta

Kapmaca blog