29 Nisan 2012 Pazar

Arka Sokaklar 244. Bölüm Full izle 30 Nisan 2012 Pazartesi

Kanal D 244 Arka Sokaklar polisiye dizisi Pazartesi akşamı ekranlar, Nisan 30 ekranlarında bir parçası olacak. 244 Burada arka sokaklarında Bölüm özet ve fragman bulunuyor ...
Gizli bir misyon Ali ve Sinan, aynı zamanda kendi hayatını tehlikeye atarlar.

Tekin, Metin ve Tunç 's okul veli toplantısı var. Çoban kardeşler, geçen yılki toplantıda oldu ve nasıl ebeveynleri bu durumu düşünmek ne diyeceğini hatırlıyorum. Bronz bütün derslerini iyi.Okul saygılı Aynı zamanda, arasında popüler yüksek lisans öğrencilerine. Thompson ve bu durumun metin çok bozulur. Mesut ve Hüsnü giderleri ile veli toplantısına.

Bronz Tüm öğretmenlerin övgü, Mesut daha da fazla gülüyor yüzü var. Hüsnü ne öğretmen toprağa giren şeylerin karşısında, konuşuyor.Okuldan bağırarak. , Mesut onu sakinleştirmeye çalışıyor. Torbacılardan velayet bir gece devriyesindeyken Ali ve Sinan, ihbarıyla öldürdü sahneye gelmek için diğer arkadaşı alınır. İlacın etkisi, adam aklı başında değil. Sinan'ın uyuşturucu elde istiyoruz.Hikaye "Kebab", kovalamaca yakalandı Sadri kebap Olgun ve büyük patron '. Ali ve Sinan gizli bir misyon içine girin. Reza, Ali'nin birçok bu görevi katılmak istiyorum.

Tek başına ilk gizli görevi olurdu çünkü. Ali Rıza babası ona güven ve sağlam bir kulp 't ikna geri dönmek için. Tehlikeye Ali ve Sinan'ın hayatı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kapmaca baba

Kapmaca BLOG olarak günümüzde bir çok konuda yer alan köşede kalmış fakat herkesi ilgilendiren bilgileri sizlere sunmaya hazırız. Güncel haberleride sitemizden takip etme şansınız var elbette. Biraz canınız sıkılırsa müzik dinlersiniz yada komik videolar felan izlersiniz. Oktay usta

Kapmaca blog