13 Mayıs 2012 Pazar

En Güzel Supangle tarifi 14 Mayıs 2012

Supangle nasıl yapılır, Supangle sözleri, Supanglenin yapılışı

Sütlü tatlılar ve isteyerek zevkinize en çok tercih edilen supangle tüketilen tatlı meleklerin en değerli çeşitlerden biridir halinde ele alınabilir diye düşünüyorum. Inşaat sonunda hazırlanan, ancak lezzet ayrıntılı bir biçimde aldıktan sonra, bu tatlıyı çok, tüm yorgunluğu değerlendirmek ve bu tatlıyı hazırlamak unutmalıyız. Afiyet olsun.

Malzemeler:

1 litre süt
Yarım su bardağı un
4 yemek kaşığı kakao
1 su bardağı şeker
40 gr. çikolata
2 yemek kaşığı Tereyağ

 Tarifi

Bir tavada Kakao, un ve şeker ilave edin ve bir çırpma teli ile karıştırın. Biraz süt karıştırmak için tekrar karıştırın. Ocağa konulur malzemelerin eklenmesinden sonra süt içinde kalan süt eritebilir. Orta ateşte sürekli karıştırın, kısın soba kaynamaya başlayınca ve alt kapalı bir dakika kadar pişirin. Çikolata Supangleye ve pişmiş Teremyağını karışımı ilave edin. Soğumaya bırakın.Kabuk, serin tutun, boşaltın ve buzdolabında iyice soğutulmuş kase ve hizmet üzerinden serin gösterileri kadar ara sıra karıştırın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kapmaca baba

Kapmaca BLOG olarak günümüzde bir çok konuda yer alan köşede kalmış fakat herkesi ilgilendiren bilgileri sizlere sunmaya hazırız. Güncel haberleride sitemizden takip etme şansınız var elbette. Biraz canınız sıkılırsa müzik dinlersiniz yada komik videolar felan izlersiniz. Oktay usta

Kapmaca blog