13 Mayıs 2012 Pazar

Burak Yılmaz Galatasaray'da 14 Mayıs 2012

Burak Yılmaz Galatasaray'da açıklaması, Burak Yılmaz Galatasaray'da haberleri, Burak Yılmaz Galatasaray'da videosu izle

33 gol atarak Süper Lig'in açık ara gol kralı olan Burak Yılmaz'ın Sarı-Kırmızılı aslan formasını giymesi için artık sayılı günler kaldı. Selçuk İnan ve Ceyhun'u bedavaya kapan Aslan'ın kasasından sadece 5 milyon euro çıkacak..

Akşam'ın göre; bir transfer Burak G.Saray 'ın, 24-25 Nisan tarihlerinde ilk ipuçları ortaya çıktı. John, daha sonra onun uzun zamandır İstinye Park Selçuk İnan önce arkadaşı ve Gökhan Zan ve Ayhan Akman'la birlikte görüntülenmişti.

Twitter 'üzerinde maç Beşiktaş Atatürk Havalimanı öncesi taraftarların protestosu üzerine, bunu hak etmek için yaptın "diye İnönü'de Burak isyan tepkileri gördükten sonra kırmızı kartı büyüdü ne.

Trabzonspor ile genç golcü kapalı 33 gol ile Spor Toto Süper Lig'in sezon Kral 2015 yılına kadar bir sözleşme var. Makaleler yazıyor 'John 5.000.000 € getiriyor serbest kalacaktır. Galatasaray, bu malzeme kullanılarak Trabzonspor koparacak Burak. Ek bir 5 milyon Avro ödemesini bile hazır G.Saraylı yöneticilerin bildirildi. Burak, Sarı-Kırmızılı kulüp 3.000.000 € olması bekleniyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kapmaca baba

Kapmaca BLOG olarak günümüzde bir çok konuda yer alan köşede kalmış fakat herkesi ilgilendiren bilgileri sizlere sunmaya hazırız. Güncel haberleride sitemizden takip etme şansınız var elbette. Biraz canınız sıkılırsa müzik dinlersiniz yada komik videolar felan izlersiniz. Oktay usta

Kapmaca blog