22 Mayıs 2012 Salı

Dukan Diyeti Nasıl Yapılır Neler Yenir

Dukan Diyetini kim bulmuştur,Dukan Diyeti faydaları, Dukan Diyetinin yan etkileri varmıdır, Dukan Diyetini yapanların yorumları

Düğün iki ceset önce uygulama sayısı tüketen Kate Middleton Dukan Diyeti her geçen gün artmaktadır.

Bu yıl işaretlemek Gerçek haber gündem belirleme ve en çok satan dergisi, ünlü Dukan diyet uzun uzun inceledi. Düğün, her gün pratik sayısı tüketen iki cismin Kate Middleton Dukan Diyeti önce İngiltere'nin çiçeği burnunda gelin "sloganı ile kilo et ver".

Dukan diyeti, gazetelerde medya denetimi, bir doktor gibi beni alır, Mehmet, Türkiye'nin en ünlü diyetislenlerin bu yöntem kontrol etmez.

Zayıflamak için neler yaptınız? Biz saat ve açık gün kaldı, metabolizma kabak çekirdeği hızlandırır o, bol ot yiyen bal, sirke, su, limon suyu içti, deniz yuttu su, yosun tabletleri, yudumladı ... biz ayağımıza dokunmaya korkuyor

O, her yıl yeni bir tasarladı, kim değildi ... Montignac Diyet zayıflama yöntemleri, biz, İsveç Diyeti, Atkins Diyeti, Lahana Çorbası Diyeti sarıldı ... Şimdi, bizim hayatımızın içine yeni bir diyet acı bir deneyim olarak. Dukan çılgınlığı dünyada olduğu gibi Türkiye'de de oluyor. Çevrenize bakın ...

Kuşkusuz sadece sabah ve akşam süt, yumurta, et yeme ... Özellikle şimdi, mezuniyet geceleri, düğün sezonu açılmışken, bir bikini düşmüşken sıkıntılara girerken, yaz aylarında bu diyeti uygulamak için birini bulacağım ... Yani son sayıma göre bu gün, Dukan "in", diğer tüm diyetler "out" kilo vermek esastır ...

Bu yöntem ile hayatımızın İngiliz kraliyet düğünü girdi. Prens William, hemen bir rüya gibi düğün sonra Kate Middleton, annesi Carole ile evli, "Kızımın Dukan diyet sayesinde kilo verdi" diyerek tüm dünyada bu mucize diyet konuşmaya başladı.

Sloganı kısa sürede prensesi incelmişti iki boyut olarak bu diyet şükredin "et kadar, kilo". Yani, şimdi herkes takılabilirdi Düşesi bu diyet takip ... Bu diyet, gibi ünlü yıldızlar için bilinen gelinlik Penelope Cruz, Gisele Bundchen, Jennifer Lopez, koyar de geçerlidir ...

Bu koşullar altında Fransız beslenme uzmanı Dr Pierre Dukan'ın "Dukan Diyeti" kitabı var satmaya başladı. Sadece Fransa'da beş milyon sattı. 32 ülkede yayınlanan 14 dile çevrildi. New York Times'ın en çok satanlar listesinde zirveye yerleşti. Kitap Pegasus Yayınları tarafından Türkiye'de yayımlandı.

ONAY DEĞİL ÜNLÜ TÜRK Diyetisyenler DUKAN'A

Dukan Diyeti, medya gazetelerde çek ve doktor Mehmet rağmen, Türkiye, en ünlü diyetisyen bu yöntemi kontrol etmez.

Örneğin, kümelenmiş Taylan, Dukan diyeti kesinlikle tavsiye etmez "sağlıksız bir şekilde ve geçici bir moda" diye değer. Dukan diyet ve Atkins diyeti arasındaki benzerliğe dikkat edin sadece yüzeysel bir değerlendirme sonucu Mevsimsel kilo verme arzusu "diyor herkes sonuçları için hazırlıklı olmalıdır, benzer olabilir. "

Bilim adamlığından Turgay Köse doktor onaylı Dukan diyeti Diyetisyen diye şüphe yok olur dedi ... "Bu diyet ölüme sebep olabilir" diyerek uyarıyor: "Pierre Dukan diyeti hızlı kilo kaybı, öncelikle sudur sonrası kas kitlesinde azalma ile ilişkilidir.

Temelde denecek kadar düşük protein ve karbonhidrat içeriği bir diyet nedeniyle. Içinde sınırsız protein alımı ile kan basıncı, kan şekeri, kan kolesterol ve ürik asit düzeylerinde ilgili açılır gösterildiği gibi diyet, artabilir.

Vücut proseslerin, uzun süreli dönüş birçok olamaz hangi oluşabilir ... Dukan diyet ölüme sebep olabilir ve onların sağlığı ile oynamak için sağlıklı ve teşvik insanları son derece yanlış olduğu gibi insanlar yorumlayabilir. Şahsen ben kesinlikle böyle bir diyet onaylamıyor. "

Selahattin Dönmez, diğer bir diyetisyen "Dukan Diyeti benim için son derece tehlikeli olduğunu, aynı fikirde. Kalp hastalığı, sağlıksız bireyler, hatalı beslenme sistemine hızla yaklaştırır.

Protein ve yağ depolarını kullanmak vücudun serbest değil yağ az miktarda tüketmek açın o diyet başlar harcamak zorunda olduğu bir iddia mevcut.

Günümüzün popüler diyet sisteminin pek çok toplumda bireylerin tavsiye vermek sloganları ile, bilim ile uyumsuz olan ya yanlış 'metabolizmasını düzenlemek olacaktır' ya da 'Siz sert kalarak hızlı kilo kaybedersiniz' dir. "

Aslında, bir söyleyebiliriz ... sarhoştur söyleyemem Ender Saraç Saraç Dukan diyeti kontrol edin ve sorun uygulanan kısa vadeli boyunca bol miktarda su;

"İlk hafta yoğun protein tüketimi sırasında gibi olabilir, en kısa sürede düşük yağlı hayvansal protein ve hayvansal protein olmak hamleden sonra su tüketilen sebze ve en az 2 ile 2.5 litre tavsiye özellikle çok geç akşam yenilmezse, incelme belirterek kısa bir süre içinde gerçekleştirilebilir. "

"Kalıcı kilo Dukan Diyeti tarafından verilen mu?

Dr Dukan'ın ve kalıcı zayıflamanın biri bize vaat ediyor ... Ama aynı zamanda diyetisyenlerimiz içeriyor bizce mümkün değildir. Taş Kümelenmiş, "geri kilo sağlamaksa tabii ki böyle bir diyet, amacı kalıcı olması asla.

Ama kilo vermekse uygulamalı ve metabolizma üzerinde böyle bir diyet sonuçları ile yapmak ne der amacı kabul edilebilir olduğunu unutmayın. "Diyet Selahattin Dönmez fikri arka aynı ağırlığı dışarı alınacak, bu oldu" bilimsel verilerin ağırlığı yüksek kaliteli protein yem olarak kanıt mevcut değildir edilir arıyoruz.

Düşük karbonhidratlı, yüksek proteinli diyetler, daha fazla vücut su diyeti, bilinen bir gerçektir sonunda kurtarılan suyun ağırlığı, israf. "

Türk beslenme alışkanlıkları uygun?

Ender Saraç, Dukan Diyeti'nin bu bizim için adil olduğunu düşünüyorum, "bir diyet yöntemi mutlu Türk halkının geçerli olacaktır. Aslında, Montignac diyet bazı derinlemesine inceleme ile popüler olarak kullanılan, pek çok benzer yönleri vardır. Yeni bir yöntem insanları motive göreceğimiz gibi, sanırım. "

Turgay Köse ise "Türklerin yüzde 70'i bize Dukan için bu nedenle uygun değildir beslenen temel tahıl ve," diye Toplum bile, ekmek, makarna ve mantı yemeyi seviyor "diyor.

Satın alma gücü Öte yandan, bu da zor bir hale getirir uygulamak için, düşük eti diyet. Kilo vermek işin sonunda, ancak, biz de politikacıların örnek üzerinde kuşburnu çayı içmeyi, ağırlığı 70-100 TL yaşamanın can sıkıntısı ağlamak da çilek altın meyve yiyin. "

Sırrı nedir MUCİZE DİYET nedir?

Bu aşamada diyetin ilk aşaması, saldırının sadece protein besleniliyor Dönem 7 gün devam ediyor ve. Et yemekleri, makarna, salata ve hatta hatta ekmek gibi karbonhidratlar, önlemek için ihtiyacı içeren besinleri. Kural 2 kilo kadar 7 gün sonunda harfine takip edilirse 9 £ incelme vaat ediliyor.

Dukan diyeti mükemmel görünümlü vaat ediyor ... tüm vücut yağ ağırlığı üzerinden ikinci aşama sırasında atılan söyleniyor. Bu nedenle, birkaç ay sürebilir ... İyi haber, domates, mantar ve soğan gibi sebzeler tüketmek için izin verilen ek olarak proteinler, sınırlı sayıda da olsa bu aşamada bir adımdır ...

Üçüncü aşamada, örn sırasında destek, arzu edilen herhangi bir incelik ödülleri vardır ulaşıldığında ... aynı şekilde, ancak iki öğün bir hafta beslemeye devam eder, karpuz gibi sadece sulu meyveler, ekmek ve peynir gibi besinler tüketilebiliyor. Buna ek olarak, serbest makarna veya pirinç unu, haftada bir kez ...

Dr Dukan'ın sırasında koruma en önemli dönemi artık istediğiniz her şeyi yiyebilirsiniz Dedi. Ama bir koşulla: Perşembe saldırı ... Sadece protein diyet sırasında uygulamak gerekir. Yulaf kepeği Üç yemek kaşığı bir besindir ...

ATAK MENÜ DÖNEMİ İÇİN BİR GÜN İÇİN İDEAL

Kahvaltı: kahve veya çay, yağsız yoğurt veya yağsız peynir iki küçük kase 225 gram. Türkiye bir dilim, tavuk ya da haşlanmış yumurta.

Ara öğün: Bir su bardağı yağsız yoğurt ya da yağsız peynir 115 gram.

Öğle yemeği: Tavuk but, somon fileto, biftek.

Ara öğün: yoğurt ve yağsız hindi bir dilim.

AKŞAM: Baharatlı karides, haşlanmış tavuk veya biftek.

Dukan diyeti çaba harcamadan kilo vermek isteyenler için ideal ... o spor yapmak gerekmez. Sadece egzersiz gerekir, asansör kullanan ve 20 dakika bir gün İbar yürüyüş durdurmak

Dukan diyeti kalori hesap ve açık kalmasına gerek yoktur. Dukan Doktor, "kalori et, yumurta ve balık bir gün bir yiyerek kilo verebilirsiniz her türlü saymak gerek kalmadan," diyor.

Sıvı günde 1.5 litre tüketimi ... o beslenme ve içme suyu zorunda kaldı yağ kilo kaybı ve daha sürecini yavaşlatır yakmak için vücut için zararlıdır. Selülit vücut bertaraf yanmış yağ halinde meydana gelir.

Et pişirme sırasında hatırlamak için bir şey iyi pişmiş olmalıdır. Çok aşağı gidiyor, çünkü et pişmiş oluyor ne kadar yağ.

Dr göre Dukan'a, hiç öğün atlamak zorunda asla. Sadece bir diyet veya vücudun zarar veriyor, çünkü öğün atlama. Yemekten kalori alınmazsa, vücut sonraki öğünde daha fazla depolar. Böylece, vücudun dengesi bozulur.

Son bir not: Ketçap kesinlikle yasaktır çok tuzlu ve doğal değildir.

1 yorum:

Kapmaca baba

Kapmaca BLOG olarak günümüzde bir çok konuda yer alan köşede kalmış fakat herkesi ilgilendiren bilgileri sizlere sunmaya hazırız. Güncel haberleride sitemizden takip etme şansınız var elbette. Biraz canınız sıkılırsa müzik dinlersiniz yada komik videolar felan izlersiniz. Oktay usta

Kapmaca blog