3 Mayıs 2012 Perşembe

Beşiktaş 1 Fenerbahçe 0 Maçı özeti golleri izle

Beşiktaş 1 Fenerbahçe 0 ÖZETİ İZLE, Beşiktaş 1 Fenerbahçe 0 golü izle, Beşiktaş 1 Fenerbahçe 0 geniş özeti izle

Spor Toto Süper Final Şampiyonası Grup 4. maçında Beşiktaş, Fenerbahçe sitesine ev sahipliği yaptı.

Iki rakip takım 1-0 oldu, sonra siyah ve beyaz dört günlük mola maç karşılaştığı ve Fenerbahçe Galatasaray'dan üç puan kazandı Fi-Yapı İnönü Stadı, bir hafta zirveye yaklaşmasına izin vermedi puan kaybeder.

Ilk yarısında stopaj zamanda üç maçta galibiyet golünü Beşiktaş karşı mücadele ekibi aradan sonra geri döndü, Hugo Almeida söyledi. Siyah beyazlı takımın Süper Final'deki 4 play-offlardaki Fenerbahçe maçın ilk puanlarını ilk yenilgisini aldı iken.

Fenerbahçe ve Galatasaray 43 puan alan Trabzonspor değerlendirememiş hafta kayıp iken bu sonuç sonrasında, Beşiktaş puanları 31 puan oldu.

Konuk uzakta maçları ise Spor Toto Süper Final  Fenerbahçe Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor uzakta karşı karşıya gelecek.

5 Super Final Fenerbahçe hafta, puanlar deplasmanda Trabzonspor kaybeder; Galatasaray Beşiktaş mağlup Kadıköy, Fenerbahçe oynanacak kendi sitesine geçen hafta, - Galatasaray maçında sarı-kırmızılı ekip şampiyonluk önce ilan edilecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kapmaca baba

Kapmaca BLOG olarak günümüzde bir çok konuda yer alan köşede kalmış fakat herkesi ilgilendiren bilgileri sizlere sunmaya hazırız. Güncel haberleride sitemizden takip etme şansınız var elbette. Biraz canınız sıkılırsa müzik dinlersiniz yada komik videolar felan izlersiniz. Oktay usta

Kapmaca blog