29 Nisan 2012 Pazar

Chelsea 6- Queens Park Rangers 1 Maçı özeti ve golleri izle

Barca büyük bir sürpriz, zaferini kutladı taraftarlarının önünde farklı bir final imzalayarak Chelsea Şampiyonlar Ligi yok.

Stanford hosts Brigde'de QPR'yı Blues zafer farklı bir 6-a 1 için alanı terk etti. Maç Arsenal'in yıldızı Fernando Torres, hat-trick diğer hedefler Strudigge, Terry ve Malouda'dan gelirken.Takım onur konuğu Böylece Newcastle Chelsea haftada 61 puan yükseldi kaybetti. Ben Chelsea Newcastle açığını kapatmak için kendi şansını gereğini maç izleme söyledi ve tam olarak yaptı Köprüsü'nde QPR karşısında mükemmel bir performans, bu öğleden sonra.

Chelsea Danny Sturridge, John Terry, Florent Malouda ve Fernando Torres bir hat-trick gelen gol ile zor koşullarda QPR 6-1 yendi.












Biz kabul etti hedefi hayal kırıklığı oldu ama oyun kazandı ve biz önümüzdeki Çarşamba gecesi oyuncular dinlenmeye başardık.

    Chelsea sağ arka JT, Ferreira yanında geri merkezinde Bosingwa ile başladı, Essien ve orta ve Juan Mata da Lampard Sturridge ve Torres arkasında Kalou yanında orta sahada bütün ipleri çekerek. O ilk ve yakın mesafeden 4-0 yapmak için bir defans hatası üzerinde büyük harfle için yuvarlak kaleci olarak Sturridge Chelsea, Torres gelen JT ve iki bir başlık erken bir grev ile yarım saat sonra 4-0 idi. QPR özellikle Chelsea ve Juan Mata ile yaşayamazdı.Ikinci yarısında daha iyi başlayan ama bir kez Mata tekrar topu var diye arkasında ve Torres tarafı 5-0 yapmak için alt köşeye ayaklı oynanan bir top ile Torres için bir kez daha kapı açıldı. Florent Malouda geldi ve Cisse QPR için bir teselli attı önce altı yapmak için yakın mesafeden Chelsea puanlama sona erdi.

Ramires, benzerleri gibi, Meireles ve drogba Çarşamba İvanoviç arka fantastik bir sonuç oldu, dinlenmiş. Jose Bosingwa, merkez geri ve Paulo Ferreira yine etkilendim şimdiye kadar güvenilir çok iyi yaptı. Bu sağlam, profesyonel performans oldu ve Chelsea klinik iyi idi. Iyi bir çalışma hızı ile birlikte Hızlı pas, hareketin bol, - bu sorumlu Di Matteo tüm zamanını işaretleri vardı!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kapmaca baba

Kapmaca BLOG olarak günümüzde bir çok konuda yer alan köşede kalmış fakat herkesi ilgilendiren bilgileri sizlere sunmaya hazırız. Güncel haberleride sitemizden takip etme şansınız var elbette. Biraz canınız sıkılırsa müzik dinlersiniz yada komik videolar felan izlersiniz. Oktay usta

Kapmaca blog