29 Nisan 2012 Pazar

Bir Çocuk Sevdim 32. Bölüm Full izle Özet izle 30 Nisan 2012

Ekranlar Sıra benim en Pazartesi akşamı izledim sevilen bir çocuk, içeriği bu hafta heyecan dolu ekrana geliyor. Bir çocuk gibi, Pazartesi 30 Nisan akşamı Star TV ekranlarında 32 Division!
Bir önceki bölümde Sinan Bir Çocuk, Mine'yi gözaltı tehdidi korkutmuş, hem de onları tartışmaya neden oldu. Oğlu ile Maden ve kendilerine ait bir yaşam kurmak için çalışmaya karar verdi. Sinan, yeni bir iş veya eğlence bulmuştu, durmuş değil. Timur Bala diğer taraftan eski sevgilisi ile bir araya geldi, onun versiyonu yüzünü daha yakın ve sarsılmıştı. Emine Timur'un evi sığınan, rahat tavırlı daha belli her gün başlamıştı. Bu rahat tavırlı kötü bir olay nedeniyle oldu. Merve, düğün töreni Kerem Deniz Süreyya vesilesiyle ve birlikte olmanın heyecanını yaşamıştı. Düğündeki Mine'nin de sürpriz bir isim keyfini kaçırdı. Yaşam bir şekilde hayatını Timur oynanan kumar için bütün arzusunu kaybetmiştir. Pazartesi akşamı yayınlanacak Star TV ekranlarında, 30 Nisan Sevdim'de Timur bir çocuk, o kapılacaklardır endişe nedeniyle eve gelmesi için değil, gece dışarıda, Maden ve Marwa geçirirler. Mine, Timur ulaşamayacağı, ama şok olacak. Hasan ve Merve Timur ile gözlerden uzak bir yere gidecek olan, kötü bir hafta sona erecek. Merve, o bu sürpriz gezi burun getirecektir. Sinan'ın sürpriz evlenme teklifini ve onun cevabını şaşkın bir stop ile Mine, canlı olaylar etkileyecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kapmaca baba

Kapmaca BLOG olarak günümüzde bir çok konuda yer alan köşede kalmış fakat herkesi ilgilendiren bilgileri sizlere sunmaya hazırız. Güncel haberleride sitemizden takip etme şansınız var elbette. Biraz canınız sıkılırsa müzik dinlersiniz yada komik videolar felan izlersiniz. Oktay usta

Kapmaca blog