16 Aralık 2013 Pazartesi

Un Kurabiyesi Oktay usta

Hemen çocuğunun bütün talep ettiğini elde eden aileleri gördükçe Ayrıca neşeli oluyorum çocuk ismine, bundan başka ailelere kızıyorum arada sırada çocuklarına yokluğu yaşatmadıkları için. Kendi yaşadıkları sıkıntıları çocuklarına yaşatmak istemiyorlar Büyük ihtimalle. Lakin kolaya alışan veletler yaşamda karşı fazla hazırlıksız yetişiyor bu biçimde. Bunun dengesinin güzel kurulması lüzumlaşıyor bu sebeple.

Un Kurabiyesi Tarifi

 Gerçi o vakitler fazlaca seçeneğimiz bulunmamaktaydı Aslında. Bakkaldan her türlü istediğimizi alamazdık. hanede annemiz ne pişirirse kendisini yerdik. Anne benim canım çikolata arzuluyor figür, ben sana kek yapayım adıyla istediğin şeyin makamını asla tutmayacak 1 alternatifle gelirdi validelerimiz. O vakitler yaygara koparsak da sonra sonra kavramaya koyulduk annelerimizin bize yokluğu hissettirmemek için ne girişimler harcadığını.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kapmaca baba

Kapmaca BLOG olarak günümüzde bir çok konuda yer alan köşede kalmış fakat herkesi ilgilendiren bilgileri sizlere sunmaya hazırız. Güncel haberleride sitemizden takip etme şansınız var elbette. Biraz canınız sıkılırsa müzik dinlersiniz yada komik videolar felan izlersiniz. Oktay usta

Kapmaca blog