26 Kasım 2012 Pazartesi

Beauty and the Beast 2012 izle

Beauty and the Beast full izle, Beauty and the Beast direk izle, Beauty and the Beast son bölüm izle

Ve bugünkü serisinin yeni kanal üç yeni Beauty and the Beast biridir bu sonbaharda başlayan CW'nun, yükseltecek, takılmak için kendine seviyorum ve bugüne kadar altı bölümü 14 Ekim'de başladı. Perşembe akşamı, polis drama Vampire Diaries serisi aşağıda ayrıntıları arkasında yayınlanmaktadır.




Aynı adı taşıyan ve modernize dizinin durumuna adapte 1987-1990 yılları arasında yayınlanan Beauty and the Beast,. Türkiye'nin yanı sıra zaman içinde çok popüler oldu ve de çok önemsiyor ve beklentilerin aksine severlerin ilk serisi, duymuyor kim birinin varlığı ile memnun olduğunu Has, çok düzgün ve özgün tarafta oldukça farklı olacağından ve benzersiz bir şekilde. (Ben eski sürümünü izlemeyenlerdenim. Sensations sadece benim güvenilir kaynaklardan göndermek)


Utter, en ilk bölümün ispiyon içeren konu satırı geçiş izin:

Catherine Chandler, New York Polis Karakolu bir cinayet masası dedektifi. 9 yıl önce, annesinin cinayeti, katilleri, kendini öldürür birileri tarafından kurtarıldı tanıklık etti.Kanıtlar da bir hayvan onu kurtardı, ve o onu kurtaran kim azalan 9 yıl harcanan her zaman inkar gösterir. Bugün, ancak, doktor ipuçları Vincent dokuz yıl önce onu kurtardı olduğunu keşfeder izleyerek, Vincent ve Catherine Keller kesişir yolu boyunca Afganistan'daki görevi sırasında ölen bir vaka bildirilmiştir. O gün ve kollamıştır izledi, fakat bütün bu Catherine depolamak gerektiren Vincent, Catherine, bir sırrı var. Daha güçlü, daha hızlı, birşeyler artık yanlış ve gitti deneme sırasında, daha mükemmel askeri yaratmak için, bu nedenle, Vincent kızgın gözleri tehlikeli bir canavara dönüşen bir şey değildir. Kendini öldürmeye çalıştı insanların yanı sıra bu durumun sırrını Hem testi korumak ve toplumdan uzak yaşamak gerekir etraflarında başka kimseye zarar tehdidi nedeniyle. Catherine, gizli tutmak için veriyorum, ama annesinin cinayeti koşulu koşar çözmede yardımcı olur. Vincent yıllardır gizli yaşamış, şehrin uzaktan gözetim imkanı vardı ve kendi şekilde suçluları etkisiz hale getirmek ve adaleti sağlamak için yeteneği kazanmıştır. Şimdi, Catherine yargılamanın çalışmalarının önemli bir parçası olmaya başlar yardımcı olur. Böyle farklı bir cazibe iken getirebilir, birlikte vakit geçirmek, ancak her ikisi de böyle bir ilişkinin tehlikelerin farkındayız sonra aralarında oluşmaya başlar.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kapmaca baba

Kapmaca BLOG olarak günümüzde bir çok konuda yer alan köşede kalmış fakat herkesi ilgilendiren bilgileri sizlere sunmaya hazırız. Güncel haberleride sitemizden takip etme şansınız var elbette. Biraz canınız sıkılırsa müzik dinlersiniz yada komik videolar felan izlersiniz. Oktay usta

Kapmaca blog