24 Kasım 2012 Cumartesi

2013 Filmleri izle

2013 Filmleri full izle, 2013 komedi filmleri izle, en son çıkan filmleri izle, komedi filmleri izle

2008 yılında ilk Sürdürülebilir Yaşam Film Festivali, yine 2012 yılında, birçok ilginç filmler sürdürülebilirlik konusunun çeşitli yönlerini ele alacak.


2012 Festivali, Karaköy Beyoğlu ve Galata Salt İtalyan Kültür Merkezi'nde 30 Kasım 29 2 1 Aralık tarihinde gerçekleşecek. Bu yılki festival, aynı zamanda yaratıcılık ve etkileyici filmler arasında çözümü barındıran, hoparlörler ve müzisyenler sürdürülebilirlik ve dünya bütünsel bir konsept alacaktır.



Bugün çoğu yaygın bireyler ve soyut ve yoruma açık, Sürdürülebilir Yaşam Film Festivali boyutuna ışık tutacak sürdürülebilirlik, ne olduğunu ya da örnekler vererek amaçlayan dünyada sürdürülebilir değildir kavramının örgütler tarafından kullanılan ilham gerçek hikayeler.

Festivalin önemli özelliği, film ve film sadece içeriği ile sınırlı değildir. Monitörler, hoparlörler ve müzisyenler, renkli olaylar, destekçileri ve düzenleme işlemi duyarlılık açısından sürdürülebilirlik bir toplantı zemin oluşturmak için işlev bir örnektir. Birleştirici ve kapsayıcı Sürdürülebilir Yaşam Film Festivali, bir çiftçi, bir iş adamı haline toplumun tüm kesimlerinin bir araya getiren öğrenciler, öğretmen, gelecekte yaşayacak dünyada çocuğunun endişeli anne toplamak için gelmiş, akademisyenler, aktivistler ve fikir alışverişinde yan yana otururken buldu, görebilirsiniz.

Bireylerin açık ve esnek bir yapı içinde değeri çeşitliliği kolektif doğdu uygulamak için hayat "hayat çoğaltmak" projelerin sürdürülebilirliğinin sağlanması amacıyla bir araya geldik Sürdürülebilir Yaşam Kolektifi gerçekleştirir, Festivali. Tamamen kolektif, böyle bir konu ile ilgili faaliyetleri yükselterek film festivali "sürdürülebilir yaşam" bilinç olarak, Sürdürülebilir Yaşam Kolektifi payı vizyon desteği ve bireylerin ve kuruluşların katılımı devam etmektedir olmayan oluşumu.

2013 Yılında çıkacak olan yerli filmleri

Laz Vampir Tirakula izle


Alp Korkmaz, Meral Kaplan Veysel Diker, Laz Vampir yönettiği başrollerinde Levent Sülün, Ulaş Zeybek, Metin koç: Tirakula izle movie trailer HD kalitesinde. Ve filmde aktör.

2012 yılında yönettiği Zeybek, Metin Koç, Reach - Yerli üretim vampir filmi Laz: Tirakula 14 Aralık 2012, navigasyon giriyor. (ve oyuncu) 

Ernie bir kaçış gerekiyor. Annesi çok disiplinli Sue bir kadındı. Her fırsatta Ispiyonlamaktadır onu yaparken küçük kız kardeşi, Julia. Bir an zaten dertte Ernie'nin yapışmasını değil, yok!
Ernie ve birlikte Max'in en iyi arkadaşı ile Müzesi'nde dinozor fosil sergisi üstesinden çok gizli güvenlik girmeyi başarır. Bu arada, Julia güvenlik alarm beceriksiz güvenlik görevlisi bir grup yürütme peşlerine takılır. Ernie'nin roket kaykay değerli dinozor fosilleri yerini götüren ve güvenlik görevlilerini yakaladı.
Bu olay üzerine çıkmak yasak, Ernie, Max'in eve koşar. Çok babası yumurta şeklinde bir mekanizma geliştirmiştir bile icat etmiştir. Bu mekanizma çalıştı ve defalarca başarısız olmasına rağmen, zaman yolculuk yapmak için geliştirilmiştir.
Julia aniden zaman dalmış iki çocuk, yaşanan kaos sonra birini yakalamak ve zaman makinesi çalışmaya başlar. Zaman makinesi kapılar bu üç çocuk kapalı!
Yolculuk biter ve makine kapıları tekrar açıldığında, dinozorların yemyeşil bir vadide çocuklar kendilerini bulmak.


Yerine Oğuz İstanbul görevinini seçmek için askerlik askerlik Değer asker yerine kısa vadeli tercih. Nedir ne asker ve kendisini iyi Bedir geçinebilen Keçiörenli, kendisini uzun vadeli değer bir arıza komutanları. Isyan için ceza askerliğini iki yıl daha uzatıldı. Oğuz ve sürekli baskınlar ve Bedir onu yanlış, "Poşet sen," diye dönemdaşıyla cahil ile omuz omuza mücadele girecek küçümsedi.


Bu sırada bir ekip olduğunu, bir iletişim anten onarımı için görevlendirilir. Ama teröristlerin pususuna sonbahar farkında değiller. Alex ve ekibi Bedir hayatta değil sadece. Gerçek bir düşman karşısında iki genç askerler arasında çatışma kenara koymak. Birincil vazifeleridir hayatta acımasız hava koşulları ve coğrafya rağmen vatanı korumak.
Büşra yazdı ve filmin yönetmenliğini, Çağlar Çağlar Ertuğrul personeli tarafından üstlenilen üretim Alper, Ufuk Bayraktar biliyorum ve böyle Fırat Doğruloğlu gibi isimler yer alıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kapmaca baba

Kapmaca BLOG olarak günümüzde bir çok konuda yer alan köşede kalmış fakat herkesi ilgilendiren bilgileri sizlere sunmaya hazırız. Güncel haberleride sitemizden takip etme şansınız var elbette. Biraz canınız sıkılırsa müzik dinlersiniz yada komik videolar felan izlersiniz. Oktay usta

Kapmaca blog