9 Ekim 2012 Salı

Kuzey Güney 45.Bölüm izle

Kuzey Güney 45.Bölüm kavga izle, Kuzey Güney 45.Bölüm 10 ekim bölümü izle, Kuzey Güney son bölüm izle

Kuzeyle Cemre aşkı çıkmaza giriyor. Kuzey Cemre'yle bu son bölümde hayatının dönüm noktası olacak konuşmayı yapıyor.

Denize yakın Kuzey, Ferhat, saklandığı yerden çıkıp. O güvenini kazanmak için yalan söylemek zorunda kalır.Kuzey, yaklaşık hedefi için sabırlı olmalıdır bile bu durum çok zordur.



Eğer Kuzey zamanda inanan inanmayan bir kadınla iseniz o Zainab seni incitecek bir yalan, hiç şüphesiz bir yandan, içeride kemirmeye başlar almış olmasına rağmen Zainab, çünkü huzursuz Cemre söyledi. Uykusuz bir geceden sonra, Cemre, Zainab yüzleşir.

Cemre bayan geleceği için Kuzey en büyük engel Kuzey ile doğrudan konuşmak için çare bulur düşünüyorum Gülten. "Kuzey aradan çekilir, barış içinde evlenmek Cemre." Cemre onlar yine Kuzey konuşmayı hatırlatır kaybetmek üzere olduğunu haberiniz olmadan yapılabilir.Öte yandan, Kuzey elinde kızı, Kuzey Ferhat kendini zor itme hatırlatıyor olduğunu öğrenir.

Bir kavşakta yine Kuzey.Bir yandan olmayan öç gelecek üzerinde, bir yandan, sev. Kuzey, hayatı konuşan, Cemre'yle dönüm noktası olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kapmaca baba

Kapmaca BLOG olarak günümüzde bir çok konuda yer alan köşede kalmış fakat herkesi ilgilendiren bilgileri sizlere sunmaya hazırız. Güncel haberleride sitemizden takip etme şansınız var elbette. Biraz canınız sıkılırsa müzik dinlersiniz yada komik videolar felan izlersiniz. Oktay usta

Kapmaca blog