11 Eylül 2012 Salı

Sığınmacılar Gaziantep'te Mehmetçiğe saldırdı

Onlar Gaziantep bölgesinde Karkamış çadır kent yiyebilirim değil iddia Suriyeliler, Türk askerleri iki asker ve iki Suriyeliler arasında çıkan çatışmada yaralandı. Bir jandarma aracı hasar gördü.

Çadır kentte barınma Suriye'de Suriyeliler iç çatışma nedeniyle onlar almadıklarını iddia alanda yemek için öğle saatinde görev askerler bazı tartışmaya başladılar Karkamış'ın Gaziantep İlçe kuruldu. Suriyeliler, iki Suriyeliler müdahale bildirilen asker ve olaya karışan iki askerin arasında patlak bir kavga dönüşmesi nedeniyle atılan taşlardan yaralandı.

JANDARMA araç hasar gördü

Yaralı askerlerin Mehmet Cankesen Nizip Devlet Hastanesi Acil Polikliniği ve sağlık merkezinde Karkamış İlçesi ile sahne gönderilen Ambulanslar, Suriyeliler çadır kentte tedavi edildi. Buna ek olarak, bağlı bir jandarma aracına olay sırasında atılan taşlardan hasar rapor edildi.Yaralıların durumu iyi olduğu rapor edilmiştir, bölgede güvenlik güçlerinin güvenlik önlemlerini alarak büyük olayların büyümesini engelledi.Olaydan sonra polis Görüntüleri çadır kent Karkamış sayıda sevk edildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kapmaca baba

Kapmaca BLOG olarak günümüzde bir çok konuda yer alan köşede kalmış fakat herkesi ilgilendiren bilgileri sizlere sunmaya hazırız. Güncel haberleride sitemizden takip etme şansınız var elbette. Biraz canınız sıkılırsa müzik dinlersiniz yada komik videolar felan izlersiniz. Oktay usta

Kapmaca blog