5 Eylül 2012 Çarşamba

Hakim ve savcı adaylığı sınavı da Büyük Şaibe

CHP Kart Gökçer Milliyet Tahincioğlu'nun ÖSYM, avukatlar için bu kez suç duyurusunda göre, hakimler ve savcılar adaylık sınavı iptal etti. Derece yakınları iddiaya girdi ve soruları önceden dağıtıldı.

Yine 2012 yılında, 2010 yılında KPSS şifre skandalı nedeniyle iptal etmek zorunda kaldı kim, KPSS kopya iddialarıyla sarsılan ve nihayet birçok doktor uzmanlık alanında değişikliklere yol TUS sonuçları değiştirerek iki yıl sonra yapılan ÖSYM, 6 Mayıs, 2012, 1589 kişi Hakimler ve Avukatlar için Savcılar Yarışma Yargı Sınavı Adaylığı katıldı, iptal etmek zorunda kaldı. Karı-koca, arkadaş, bu şekilde girilen adları göreli derecesi savcılığın iddialarının tarafından taşınan .

ÖSYM sınavı iptal etmek zorunda olduğu gibi CHP Konya Milletvekili Atilla Kart, sınav soruları önceden dağıtılmış, çoğu bulgulara rağmen, hükümetin yakın"kopya çekilen sızdırıldığının soru veya delile" açıklanabilir


ÖSYM sınavı iptal

ÖSYM dün ise, 4 ay önce sınavı iptal edildiğini açıkladı. Açıklamada, aday 271 1546 adayları (70) sınavdan sınav sınav sonuçları tartışılmaktadır belirtti yapılan eşik tespitler iletebilirsiniz.

Açıklamada, "herhangi bir somut delil rastlamak yoktu, ama Yönetim ÖSYM Yönetim Kurulu, güvenlik ve en küçük şüphe test sonuçlarının bir tartışma götürecek ve temel prensip olarak herhangi bir devlet izin vermeyecek. Yönetim ÖSYM Yönetim Kurulu karar verdi eşdeğer bir sınavın sınav tekrarlamak. inceleme ilan edilecektir zaman katılmakla sınavı için başvuran adayların sadece "denildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kapmaca baba

Kapmaca BLOG olarak günümüzde bir çok konuda yer alan köşede kalmış fakat herkesi ilgilendiren bilgileri sizlere sunmaya hazırız. Güncel haberleride sitemizden takip etme şansınız var elbette. Biraz canınız sıkılırsa müzik dinlersiniz yada komik videolar felan izlersiniz. Oktay usta

Kapmaca blog