6 Eylül 2012 Perşembe

Gerdek Gecesi Yaşananlar ve cinsel ilişki videosu

Uzun yıllar boyunca, genç kız mutlu evliliğin rüya ilk hareket daima soru işaretleri ve korkular yerleştirmiştir düğün gecesi seks düşünüyorum.Ağrı ilk gece mi? Ağrısız bir cinsel ilişki ilk gece için dikkat etmelidir? Hangi pozisyonda ilk gece için daha uygundur?Cevaplar Isı ...

Ilk gece için önerilen pozisyon, uzmanlar aşağıdaki gibidir ...

1. Iyi cinsel ilişki pozisyonları

Herkes iyi, kadın altta erkek klasik konumu ile başlar, yüz yüze. Bugün, bu pozisyonda medya, olumsuz eleştirilere maruz. Bu ataerkil olduğu için belki Belki, eski kafalı.

Aslında, bu pozisyon o kadar da kötü değil. Sevgilisi ile ve hamile kalmak isteyenler için yakın temas içinde olmak, kuvvet Al, bu pozisyon idealdir. Göğüs hizasına Kadın bacakları olabilir veya olabilir tarafına iki bacak. Bu en hassas erkek cinsel organı dışında kadınların konumunu elle manipülasyon için erişemez, ama ilk pozisyon, göğüsleri erişebilir.kadinca.net hem

Bu konumda bir varyasyon vardır.

İlk olarak, kadın bir sandalyeye veya yatağa düşük bir ucunda oturur, erkek penis dizlerinin üzerine vajinaya girebilir. Bu pozisyonda klasik pozisyon olmasına rağmen Seks terapistleri, daha zevkli iddialarına rağmen, çoğu insan bu pozisyonda yakın temas içinde eksik kaldığını düşünüyorum.

İkincisi, kadının karnına yatıyor ve adamın arkasından vajinaya girer. Çoğu bu pozisyonda kadın, ancak G-spot penis bir ağrı olabilir uyarır serviks vurmak için. Hatta çiftin favori pozisyonu birçoğunun arasında, yüz yüze olmama Dezavantajı.

2. Iyi cinsel ilişki pozisyonları kadın

Bu konum, hız kontrolü altında çünkü kadın cinsel önerilmektedir. Bu konumda bir varyasyon vardır. İki dizide Woman with her adamın kalça sarar. Penise, ya da diz veya bacaklar aldıktan sonra uzanan seks devam ediyor. Ayrıca, ilişki bir adam üzerinde dik oturmaya devam edebilir. Erkekler ve kadınlar okşamak göğüsleri için bir fırsat verir bu pozisyonda da çok uyarıcıdır.

Bazen bu pozisyonda adam, o adam sırtını dönüm olacak. Bu pozisyon, bu farklı duygular her iki taraf için de önemli olan, yüz yüze olmamanın dezavantajı aynıdır.

3. Cinsel ilişki Sitting pozisyonu

Bu pozisyon, ancak, yavaş cinsiyet için uygundur. Erkek ya da bir sandalye üzerinde veya bağdaş kurarak yerde oturur. Kadın bir adam üstüne oturur. Yüz yüze ya da arka yüze bakıyor olabilirsiniz. Bu pozisyon okşamak birbirlerini, birbirimizi kucaklıyoruz, ve yakın cilt teması için idealdir.

4. Cinsel ilişki Daimi pozisyonu

Hızlı seks yapmak ilk etapta hatırlıyor. Bu pozisyonda başarılı olmak zor. Vajina içine penisin girmek zor olabilir. Kadınlar genel kadınlar ya da duvar desteği ile bu pozisyonda başarı merdiven çünkü erkeklere oranla daha kısa ya da elde edilebilir.

Bu kadın yüzü veya duvar veya erkek arkadan vajinaya girer yapacak şey konumunu başka bir varyasyonu. Bu pozisyon yüz yüze pozisyon çok daha kolaydır.

5. Cinsel yan pozisyonu Yan

Bu pozisyonlar tüm erkek üst konumda olan, tek fark ortakları ile biraraya getirilmiştir. Tek zorluk, ortağın bacak almaya ihtiyacı üzerinde yüz yüze durumunda ortaklarından biri. Bu zaman zaman sonuçlanabiliyor kramp. Kadının geri mi, yavaş ve rahatlatıcı ilişki elde etmek mümkündür. Uyku bu pozisyonda mümkün olsa bile.

6. Cinsel Arka pozisyon

Penis burada dizi üzerinde durmak erkeklerin arkasında kadınların vajina girer. Bazı insanlar bu pozisyonda nefret ediyorum. Nedeni vurguladı bir konumda olmak için de "erkek egemenliği" gibi, duygusallık gibi yoksundur.

Bazıları özgürlük ve güç kullanabilinmesinden nedeniyle bu pozisyonu seviyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kapmaca baba

Kapmaca BLOG olarak günümüzde bir çok konuda yer alan köşede kalmış fakat herkesi ilgilendiren bilgileri sizlere sunmaya hazırız. Güncel haberleride sitemizden takip etme şansınız var elbette. Biraz canınız sıkılırsa müzik dinlersiniz yada komik videolar felan izlersiniz. Oktay usta

Kapmaca blog