9 Eylül 2012 Pazar

Gerdek gecesi ilişkiye nasıl girilir video

gerdek gecesi ilişkiye nasıl girilir video izle, gerdek gecesi ilişkiye nasıl girilir videosu izle, gerdek gecesi ilişkiye nasıl girilir video canlı izle


Evlilik erkek ve karşılıklı anlaşma tarafından oluşturulan sosyal bir kurum ile yaşamak kadın. Bu örgüt sevgi, saygı, cinsellik, mutluluk ve üzüntü, hatta paylaşımı içerir. Evlilik iki farklı tür, paylaşım cinsellik gelişimi için en önemli iletişim aracıdır. Cinsellik minderinin her iki tarafın bakış açısı ile uyumlu ve hoşgörü artacaktır. Cinsellik bir kelime anlamında birbirlerine karşı eşler arasında bir iletişim türüdür ve vücudun bir ifade şeklidir. Birçok kişi için, özellikle kadınlar birlikte evlilik, cinsel yaşam içine adım. İnsanlar toplumda cinsiyet rolleri öğrendim, ama o zamana kadar bu değer yargıları ve önyargıları hakkında konuşmak için daha zor yapılır. Endişeleri ve özlemleri birbirleriyle konuşurken zorluk ifade eder. Birbirimizi dinlemek için, sevgi, saygı ve anlayış içinde, bunu yapmak için, anlamaya çalışmalıdırlar.

Evlilikte sağlıklı bir cinsel yaşam için erkek ve kadının kendi bedeni ve kocasının vücut tanımak için çalışmak zorundadır. İstediğini Şüpheler ya da ne dikkate diğer parti ya da açıklamak için rahatsız edici ve oldukça önemli olan şeyleri yapmak için değil kötü bir şey almak için. Kadın cinselliği için en önemli şey, kendine güven hissi. Bir uzun yıllar tabu, ilk cinsel ilişki, ve o gece korku içinde kadınların tüm cinsel yaşam geleceği etkileyebilir yaşayacak gibi yetiştirilmiş Özellikle ilk gece. Kadın, güvenli sevilen ve sayılan hissediyor cinsel arzu hissediyor ama sonra duymaya başlar. Birbirlerinin organları her iki tarafında Birinci okunmamış tanıyacaklarından sırasında onlar nasıl tepki vereceğini bilmiyorum, ve yumuşak bir şekilde ve anlayış ile yaklaşılmalıdır. Özellikle onların ortak yaklaşım bekaretini kaybedecek bizim bayanlar çok anlayış için büyük önem taşımaktadır. O güne kadar bilmediği Çünkü bir duygu tadı ve belki ben çok yakacak olduğumu düşünüyor olacak. Ama biz biz erkekler gibi Eşimizin güven verebilir, biz rahatsız veya ağrılı acıtmayacağımıza hayatının yeri duracak onu ikna nereye yavaş hareket edecek, kadınlar şüphe ve tereddütler ortadan kalkacak, ilişkinin hazır olacak. Kadın cinselliği aşk ve cinsel ilişki ön sevişme yaşamış bir yaklaşımdır önce, bu kadın deneyimli, çok rahat oldu daha ne kadar hissetmek için güvenli olduğunu, ilişki hazır olacak. Eğer ilişki yaşayabileceklerinizi bekaret hakkında konuşmadan önce ilk istiyorsun? Eğer Kızlık zarı (himen) kısaca ne olduğunu açıklar.

Kızlık zarı, vajina (hazne) cinsel yaşamlarını başında doğal yapısını meydana gelen mikrop ve hastalıklara karşı korumak kadar bizim kadın ve vajina dışından birine giriş görene kadar. Birçok farklı türleri vardır. Eksik olan bazı kadınlar, insanlar arasında diğerleri ise, ve sadece doğum, gözyaşı denen elastik membran türü, yarım bazı olabilir. Büyüklüğü temelinde elastik zar ortasında delik cinsel ilişki kanamaya neden olmaz zar engel olmaz, bu nedenle içindir.Membran kalınlığı çok değişken olup, bazı çok ince yapı hanımlarımızda erkek ve doğanın ufak bir hareketi ile gözyaşı. Bazı kalın ve gözyaşı zordur. Bir panik boyuttaysalar durdurtulmalıdır kanama, derhal bir jinekolog uygulayarak oluşturmak veya fiziksel rahatsızlık yaratır eğer kanama miktarı, yırtık membranlar, çok zor olabilir. Bazıları bir hekim tarafından işlenen yırtılmış gibi kalın, ama sedasyon, acıvermeden açıldı.


İlk Gece hissedilir ve Kadınlar Sorunları canlı işitme heyecanını yaşamamış ve duygu da korkuyor. Erkekler ise, belki de ilk kadın ve birlik ilk deneyim canlı veya hayatını bir araya getirecek. O da başarılı olma duygusu var ve bu yüzden korku hakimdir. Kızlık zarının yırtılması Ağrılı gibi abartılı gibi bir olay değil. Belki bir iğne batması tarzında ilk kadın ya da bir sivrisinek ısırığı sırasında, o zaman duymak dolgunluk ve dolgunluk basınç hissi önceki duygu bilmiyorum veya ağrılı olmayabilir ve hafif pembemsi kanama olabilir o tadı zaman olarak değişecektir ilerledikçe ve güven artar. İlişkinin ilk ayında her ilişkinin başında duydum olabilir, ama en kısa sürede hafif bir karıncalanma veya rahatsızlık gibi kaybolur. Beş ilk hafta ayarlamak için daha kolay vajina cinsel yaşam ve düzenli aralıklarla dolgunluk hissi - on dakika, bir tampon vajeninize koyabilirsiniz. Bu kızlık zarının genişleme yanı sıra vajina almak için, rahatsızlık duymak engelleyebilir. Vajinismus denilen vajina çevresindeki kasların kasılması sonucu kızlık zarı ilk gece bozulma kadınlar tarafından yaşanan zorluklar saniye sonra, cinsel ilişki imkansız ya da çok ağrılı hale olmasıdır. Bu bastırma cinsel eğitim cinselliğin bir sonucu kötü yani, sıklıkla aile ve sosyal ortamdır, mümin kadınlar ile yanlış bir şey yetiştirilebilir inanılan ya da çok ağrılı cinsel ilişki canlı duyacaklarına vajina girişinde korumak ve # bilinçaltı dürtü sırada edilir kasları sonucunda kasması olarak ortaya çıkar. Sakin, belki ilişkinin deneme ertelemek için zaman ya da bir kaç gün belirli bir süre bölünürler. Bu arada, onun haklarını onu rahatlatmak için evli çiftler anlatmak için bir utanç değildir yaşanacakların, ve ona zarar vermez. Eğer hala aynı sorunları tekrar girişimi varsa, bu yüzden bir doktora başvurun için profesyonel yardım almak için bir şeyler yapmak gerekiyor. Diş hekiminiz size sağlamak ve fiziksel ve psikolojik olarak rahatlatacaktır. Cinsel ilişki sırasında kadının biri rahatsız edici olayların korkusu gebe. Hamile bir zamanda çocuk sahibi olmak gerekli değil, bunun sorumluluğu veya kürtaj, cinsellik, korku ve uzak basıncı ve serin kadın olmak. İlk gebelik sağa çocuk sahibi evli olmak istemiyorum Çiftler cinsel ilişki korunmalıdır. Korunması için bazı yöntemler evlenmeden önce başlanmalıdır. Doğum kontrol hapları tıbbi gözetim altında alınmalıdır. Uygun zamanda ilk cinsel ilişkiden gebelik koruyun başlatılır. Gebeliği önlemek için ilk cinsel ilişki, kondom (prezervatif) uygulama önerilebilirse kullanımı çok rahat görünmüyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kapmaca baba

Kapmaca BLOG olarak günümüzde bir çok konuda yer alan köşede kalmış fakat herkesi ilgilendiren bilgileri sizlere sunmaya hazırız. Güncel haberleride sitemizden takip etme şansınız var elbette. Biraz canınız sıkılırsa müzik dinlersiniz yada komik videolar felan izlersiniz. Oktay usta

Kapmaca blog