23 Eylül 2012 Pazar

Gerdek gecesi cinsel ilişki nasıl olmalı

Gerdek gecesi cinsel ilişki nasıl olmalı bu gecede neler yapılmalı. Gerdek gecesinde yaşananlar bence kolaylıkla unutulacak şeyler değil. Yeni evli çiftin nikâh düğün gecesi ilk gece ya da ilk akşam (Zifaf gecesi) Anadolu'da verilen addır, onlar yatak odasında yalnız.

 Bu gece onu becermek girin, gelin ve damat ilk gece yalnız tanımları kalmak. Toplumumuzda düğün gecesi baskının ve cinsel konularda kısıtlamalar yeni evli çiftler çeşitli sorunlara yol açabilir. Çift bir yandan, diğer taraftan gelin ve sertlik, inhibisyonunun bir insanın heyecan altında ezilmiş olabilir, tüm bu zorlukların ilk birleşme başarı elde etmek için de gereklidir. Erkeklerde cinsel istek kadar olgun uyanmak kadar Eşinizin beklemeniz gerekir. Aceleci ilk cinsel olmayın, kuvvet kullanımı olumsuz sonuçları gibi durumlara yol açar. Bazı durumlarda, adam kadına yardımcı olmalıdır. Her iki eşin görevi yardımcı to Peer. İlk gece ve ilk ilişki Kadınlar Savunmasız?Ilk gece sinirlerin sıkma kaynaklanan zorluklar oluşabilir. Korku ve kuru bazen vajina (hazne) ve sinir sıkma.Erkek cinsel organı için daha zor nüfuz kaygan değildir. Bu durumda, sentetik yağlar vajinal yağlama sağlamak için de kullanılabilir. Aksi takdirde ciddi kanama meydana gelebilir vajina kısmi yırtık, hatta acil tıbbi müdahale, bir gözyaşı ile dikilmesi gerekebilir yol açabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kapmaca baba

Kapmaca BLOG olarak günümüzde bir çok konuda yer alan köşede kalmış fakat herkesi ilgilendiren bilgileri sizlere sunmaya hazırız. Güncel haberleride sitemizden takip etme şansınız var elbette. Biraz canınız sıkılırsa müzik dinlersiniz yada komik videolar felan izlersiniz. Oktay usta

Kapmaca blog