6 Eylül 2012 Perşembe

Bodrum sahilinden erotik görüntüler

Bodrum sahili çıplaklar kampı, Bodrum sahili izle, Bodrum sahili canlı izle, Bodrum sahilindeki ruslar


Bodrum Yanan plajları

Muğla'nın Bodrum ilçesinde turistik tesisleri, plajı ve plajlar adıma yer yok neredeyse yüzde 100 doluluk oranına ulaşmıştır.


Geçen hafta, hava ve deniz yoluyla gelen yabancı turist sayısı Temmuz ve Ağustos, renkli plajları Bodrum ayında otel ve moteller rezervasyonları ile, tüm dolduran 80 bin aşıyor.Güneş 45 Hava sıcaklığı, deniz suyu sıcaklığı güneşin tadını çıkarırken 22 derece Bodrum'da tatil yabancı turistlerin yatar Açılmış ulaştığında, bir kadın Belçikalı turistlerin renkli dövmeler vücudun ön ve arka dikkat çekti.Köpeklerin Bazı yerli tatilcilerin yüzerek ve bazı su sporları yaptı.

Bodrum bildirilen Meteoroloji yetkilileri, hava sıcaklığının daha da artacağını, turizm de bir tatil rezervasyon vadeli mi çıkarmak istiyordu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kapmaca baba

Kapmaca BLOG olarak günümüzde bir çok konuda yer alan köşede kalmış fakat herkesi ilgilendiren bilgileri sizlere sunmaya hazırız. Güncel haberleride sitemizden takip etme şansınız var elbette. Biraz canınız sıkılırsa müzik dinlersiniz yada komik videolar felan izlersiniz. Oktay usta

Kapmaca blog