9 Eylül 2012 Pazar

35 kişinin Tecavüzüne uğrayan Genç kızın acı hayatı

35 kişinin Tecavüzüne uğrayan kız ne oldu, 35 kişinin Tecavüzüne uğrayan kız yaşıyor mu

35 kişinin cinsel istismara 14 yaşındaki SOB Sakarya iki polis memurunun "utanç" durumunda bulunan, tüm tutuklu sanıkların tahliye kararının etkisi korumak. Cinsel halen devlet koruması altında tutuluyor istismar olanların günlük yaşamlarına geri yolda SOB.

Büyük Günay Karataş SOB ile SOB avukatı deneyimleri, dava süreci, sanıkların tahliye kararı ve tecavüzcüler hamle aklama hakkında konuştuk. Karataş, "Diğer çocuklar ne olacak korunmaktadır ne 14 yaşındaki SOB?" Diye soruyor.

"Yargı denetimi çok vahim geçerli değildir"
OC için gözaltına alındı ​​ve serbest bırakıldı, ve cinsel istimardan Sakarya N.Ş. için ülkeyi terk eden "Utanç" Emniyet Protokol Şube Müdürü iddiaları için kapıyı açtı. Karataş, N.Ş. 'Nin yasal olarak aşağıdaki gibi değerlendirilmiştir sürecinde serbest:

"Cinsel taciz suçu katalog denir. Suç güçlü bir şüphe var, mahkeme bu kataloğu tutukladı diyor. Cinsel istismar ilk insanlar ayırmanın değil. Ancak, süreçlerini yetişkinlerde yaş yaş altındaki çocukların ilk gözaltı gözaltı zaman o. açıklamasına gelince teoride Hakimler, ancak yürütme yargıç saldığını hukukun genel ilkeleri hakimdir. imzalamak için güvenli gibi bazı hükümler, ülkeyi terk yasağı vardır. Bir kişinin kaçmasını kesiniz Bu arada onlar. Böyle bir durumda çok ciddi ise Yargı denetimi geçerli değildir! "

"Hapishane daha kötü SOB koşulları"
Deneme tutuklusu davası, 19 lise öğrencileri. Tepkiler tahliyeler ile görüşmek için karar sevinç büyük bir neden. ". Biz onların çocukları için asmak için kimse yok, kesmek istemiyorum Biz insan hakları savunucusuyuz, çocuk düşmanı olamaz," Karataş şöyle dedi: "Kurban kez daha mağdur edilmemeli Bu çocuklar olacak. serbest bırakıldı, ancak müvekkilimin hayatını hayatlarına devam edemiyor. Cezaevi koşullarında hiçbir sosyal hayatı daha kötüdür. Hangi okula sen gidiyorsun ve diğer çocukların ne bu çocuk hakkında muallakta korunur? Bu bölümde kabul edilmez. yılında Ortada bir kurban. "

"Bu karar bu mahkemeye yalnızca belirli değil"
Mahkeme Karataş verilen kararların mahkeme anımsatan özgü değildir sadece bu gibi birçok durumda kararını yayımladı, "Bu mahkeme kararı tanınması, ancak bu mahkeme sadece belirli değil, birçok durumda bilinmeyen vardır. Kararlar tecavüz davalı lehine mahkemelerin sesi yoktur. Tecavüz kurbanları ısırık ile karşı karşıya için dava var. Hakimler, ataerkil bir kültürde yaşayan insanlar toplumun bağımsız değildir. General insan masa, hukukun üstünlüğü ve bunlar karar vericiler insanların bulunuyorlar gerçekleşiyor "şeklini aldı.

Sakarya durumunda Barolar Birliği Başkanı, davalının Sakarya Barosu Çocuk Hakları Komisyonu savunuculuk konusunda Karataş üstlenmek ise, "bir avukat tercihi, bu insanlar bir şey garip savunmanlığında görmüyorum olabilir. Ancak, insan hakları savunucuları değil bizim Orada dil getiriliyorsa burada bir sorun olduğunu, "dedi.

"Yanıtlarının N.Ç. nedeni benzettiğim için aldı"
"Tecavüz bu ülkede bir suç değildir," biz Karataş'ın formu hakkında doğrudan soru, "Öyle görünüyor. Ben neden reaksiyonlar benzettiğim lazım bu durumda N.Ç.. N.Ç. biz süreci baktığımızda para karşısında bu zihniyet yapıyor ve irade, ilk aşamada savundu, ama 'utanç' den tepkiler oldu. Biz eşitlik için mücadele veren, avukatlar vardır. "arasında

"Bu zihniyet, aynı zamanda başka bir durumda kutsallaştırılacak olduğunu"
SOB sonrası serbest Karataş'ın yanıtı hakkında, "SOB sürecinde rahatsız üzgün beklenen bültenleri, zor, daha duygusal bir görünüm olacak. Bu çocuk ve ailesini korumak kim yapacak?" Diye açıkladı. "Biz istismar ve tecavüz karşıyız, bu oluyor Bu duruş ve seçim geride davranış seçimler bu zihniyet hakkında söylenecek fazla bir şey yok başka bir durumda ne yazık ki, bu zihniyetin de kutsallaştırılacaktır....": Karataş, dedi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kapmaca baba

Kapmaca BLOG olarak günümüzde bir çok konuda yer alan köşede kalmış fakat herkesi ilgilendiren bilgileri sizlere sunmaya hazırız. Güncel haberleride sitemizden takip etme şansınız var elbette. Biraz canınız sıkılırsa müzik dinlersiniz yada komik videolar felan izlersiniz. Oktay usta

Kapmaca blog