1 Mayıs 2012 Salı

Son Depremler İzmir 5.0 Büyüklüğünde 1 mayıs 2012

İzmir depremi, İzmirde deprem oldumu 1 mayıs 2012, İzmir de deprem oldu 1 mayıs

Deprem çevre il ve İzmir'in sahil kesiminde de hissedildi, yaklaşık 20 saniye sürdü. İzmir ve çevresinde deprem korkusu yarattı. 12.2 kilometre derinlikte olduğu deprem bildirdi. Sokaklar boyunca ev ve işyerleri, vatandaşların deprem akın etti.  Bir süre dışarıda bekleyen vatandaşlar, yeniden evlerine döndü.

 'NEGATİF BİLDİRİMİ YOK'

Depremin merkez ve ilçe durumla ilgili görüşmeler yaptıklarını sonra, deprem ve Afet İzmir Genel Başkan Yardımcısı ve Acil Durum Yönetim Merkezi, Mustafa Aydın, İzmir Valiliği sonra yorumlarda kendilerine iletilen herhangi bir sorun yoktu. Aydın ilçeleri müzakereler, durum tespiti, ya da deyim'' değil negatif devam ettiğini kaydetti. Can ve mal kaybı yok'' diye ilk bulgulara göre söyledi.

2 ARTÇI Bilgiye göre Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve diğer yandan Deprem Araştırma Enstitüsü, 3.2 ve iki deprem kaydedildi den 3.3 'lüks merkezi olan İzmir Körfezi'nde 5.0 büyüklüğünde deprem sonra aldı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kapmaca baba

Kapmaca BLOG olarak günümüzde bir çok konuda yer alan köşede kalmış fakat herkesi ilgilendiren bilgileri sizlere sunmaya hazırız. Güncel haberleride sitemizden takip etme şansınız var elbette. Biraz canınız sıkılırsa müzik dinlersiniz yada komik videolar felan izlersiniz. Oktay usta

Kapmaca blog