26 Mayıs 2012 Cumartesi

Mehmet Topal Fenerbahçe'de 26 Mayıs 2012

Mehmet Topal Fenerbahçe'demi, Mehmet Topal Fenerbahçe'de video izle, Mehmet Topal Fenerbahçe'de sözleşme imzaladı

Fenerbahçe Mehmet Topal, yüzde 99 ile anlaştı.Ulusal Kamp sonrasında İmza

Kamp Ulusal imzalanacak sonra Ali Yıldırım, menajerlerle prensipte anlaşma sağladılar. Valencia 6.000.000 € bonservis ödenecek. Fenerbahçe, işi bitirdikten sonra Salih Mehmet Topal Uçan'dan. Valencia Sarı Lacivertliler ekibi ile iki sezon, orta saha oyuncusu A Milli futbolcu prensipte anlaşmaya vardı. Menajeri ile Topal'ın iş anlaşması, sonra birkaç gün arasında temas noktası ulaşıldı.

Selçuk Şahin ve bu iki oluşturmak için Cristian Fenerbahçe orta saha oyuncusu Melo-Selçuk İnan modeli tutarken orta sahada iki büyük isim, resmen düğmeye bastı. Başkan Yardımcısı Ali Yıldırım, Topal Batur Altıparmak yöneticileri, Ali Egesel ve Ogan Tarhan ile çeşitli görüşmelerde bulundu.

Oynanan 66 oyun, 3 gol attı Mehmet Topal, iki yıl önce Valencia 5.500.000 € aldı, sıcak görünüyor ve Fenerbahçe'ye para akışını bu rakam belirtilen bir yakın verecektir. € 8.000.000, topal ve Tino Costa iddia için Fenerbahçe 14 milyon euro değer. Fener tamamladıktan Topal, Kosta önümüzdeki günlerde ikna edebilir.

Bilindiği gibi, 2006'da bir milyon euro topal Çanakkale Dardanel'den Galatasaray'a geldi. 2010-450.000 euro bırakarak ve Valencia holding yoluna, 2008 yılında Cimbom'un topal şampiyonluğunda katkıda bulunmuştur.Ikinci sezonu, 66 resmi toplam topal eşleşen da 3 gol attı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kapmaca baba

Kapmaca BLOG olarak günümüzde bir çok konuda yer alan köşede kalmış fakat herkesi ilgilendiren bilgileri sizlere sunmaya hazırız. Güncel haberleride sitemizden takip etme şansınız var elbette. Biraz canınız sıkılırsa müzik dinlersiniz yada komik videolar felan izlersiniz. Oktay usta

Kapmaca blog