13 Mayıs 2012 Pazar

Madagaskar 3 izle 2012 FULL HD

Madagaskar 3 film izle, Madagaskar 3 filmini full izle, Madagaskar 3 direk sinema filmleri izle

Geri Geliyor! Aslan Alex, Zebra Marty, Zürafa Melman ve su aygırı Gloria, hala bir satır kadar ekleyeceğiz. New York kendilerini gezici bir sirk gösteri ekibi katılan bulmak için eve dönmek için polise çare tarafından yakaladı. Farkedilmeden mümkün dönmekken olarak Alex evinin amacı, bu takım çok zor bir iştir.Avrupa turnesi hiç çok renkli, şüphesiz! Çocuk izleyicilerin kalbini vurdu ilk iki filmi, ama bu diziye iki yıl sonra yeni maceralar ile geri geliyor sinema, Madagaskar 3 sinemalarda ebevyenleri üçüncü filmi çekmeyi başardı.

Noah Baumbach'ın bunu Eric Darnell'in rejisiyle temizlendi taahhütname yönettiği ilk iki filmin yazarı yapım, senaryo kaleme aldı. 8 Haziran, 15 Haziran 2012 tarihinde Amerika'da piyasaya filminin girerek bir hafta sonra ülkemizde 3D ​​olarak vizyona girecek.

Filmimizin Orjinal İsmi: Madagascar 3: Europe's Most Wanted

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kapmaca baba

Kapmaca BLOG olarak günümüzde bir çok konuda yer alan köşede kalmış fakat herkesi ilgilendiren bilgileri sizlere sunmaya hazırız. Güncel haberleride sitemizden takip etme şansınız var elbette. Biraz canınız sıkılırsa müzik dinlersiniz yada komik videolar felan izlersiniz. Oktay usta

Kapmaca blog