3 Mayıs 2012 Perşembe

İnternet Bağlantısı olan Televizyonlar

Teknoloji videoları izle, internete giren televizyon, internete giren uydu alıcısı İnternet masaüstü ekranlar, tablet, çıkmak ve ulasal telefonları çok oldu için.

Diğer yandan internet üzerinde içerik oynatabilen oldukça yeni bir akıllı TV'ler kabul edilir ancak, tüm Internet bağlantılı TV'ler 2011 dörtte biri başlatılan IMS Research, yayınladığı rapora göre bu cihazlar dükkanlar gönderilen raporda paylaşılır, son kullanıcıya satılan tüm TV'ler üretilen ne kadar bilgi değil, ama bu oran çok büyük bir fark olduğunu düşünmüyorum.

2011 yılında bu büyük artış daha da denilebilir aslında bu alanda büyük bir hareketin ilk habercisidir. Dükkan bir internet bağlantısı olacak, çünkü 2016 yılında sunulan raporda her 10 TV'ler, 7 out of bekleniyor.


2011 ve 2016 artık sadece üst düzey Internet erişimi ve orta sınıf TV'ler yayılmasında özelliği TV'ler ile sınırlıdır en önemli detay, arasındaki bu artışın oluşması için. Akıllı zamanla aynı yüksek seviyede önce başlarken, bu değişim sürecinin alt düzey modelleri yayılması da aslında işin doğal bir parçası ... Televizyonlar Internet bağlantısı satış alanında, hem de gelirleri üzerindeki etkisi giderek standart haline gelmiştir. 2016 yılında bu pazarın IMS ön görülerine hacmine göre tam 117 milyar dolarlık dünya çapında ulaşacak. Tabii ki, bu piyasada sadece cihaz satış ile sınırlı değildir. Akıllı televizyon kullanılmak üzere işletim sistemleri, uygulama marketler ve bu İnternet odaklı TV reklam payı alıyor sadece diğer sektörler olacaktır.


IMS Android işletim sistemlerine bakın TV'nin ön önemli bir paya sahip olacak. Paylaşma 2014 yılında pazar payı tahmini oranı, Android de raporla ilgili bahsedilen "önemli bir bölümü" avantaj ulaşacaktı. 2016 yılına kadar internet bağlantısı için neredeyse standart WiFi televizyonlar olacak. O Internet bağlantılı TV'ler yüzde 80'i satılan dört yıl sonra IMS, kablosuz bağlantı düşünür için ek bir cihaza gerek yoktur. Ayrıca, yıl 2016 yavaş yavaş TV kontrolleri bir yıl olacak kenara bırakmak. Rapora göre bu yıl hareketi ya da ses kontrol etmek için fırsat verecektir TV'lerin yüzde 30 ulaşmıştır.

1 yorum:

  1. Bizi bilgilendirdiğiniz için Ceza Avukatı olarak size teşekkür ederiz.

    YanıtlaSil

Kapmaca baba

Kapmaca BLOG olarak günümüzde bir çok konuda yer alan köşede kalmış fakat herkesi ilgilendiren bilgileri sizlere sunmaya hazırız. Güncel haberleride sitemizden takip etme şansınız var elbette. Biraz canınız sıkılırsa müzik dinlersiniz yada komik videolar felan izlersiniz. Oktay usta

Kapmaca blog