24 Nisan 2012 Salı

Emre Belözoğlu Irkçılık Yaparsa

Fenerbahçe takımının fedailerinden birisi olan emre belözoğlu trabzonsporda forma giyen zokorraya geçtiğimiz maç sırasında ırkçılık yapmıştır ve TFF emre belözoğluna 2 hafta ceza vermişti.

TFF emre konusu hakkında şu açıklamayı yaptı. 'Dudak okumak için sağır ve dilsizler arasında uzmanlar aranmıştır fakat ülkemizde bu konuda uzman kişiler bulunmadığı için bu konuyla ilgilenemedik. Irkçılık söylemine gelirsek Emre Belözoğlu demiş olabilirimde dememiş olabilirimde gibi bir cümle kullanmıştır ve bu cümle sonucunda TFF ahlak kurulundan 7 kişi oylama yöntemi ile emre yi sadece hakaretten cezalandırılmıştır' Bu konuda aslında söylenecek o kadar çok söz var ki bu ülke o kadar büyük hakaretleri hakediyor ki ama hiç kimse kalkıpta bunları söyleyemiyor.

Emre Belözoğlu futbol hayatı boyunca kendi taraftarları dahil olmak üzere bütün ülke tarafından sevilmeyen bir kişiliktir ve zokorra ya yaptığı ırkçılık söyleminin karşılığı direk olarak futboldan men edilmek olmalıydı. TFF Fenerbahçe takımı ve oyuncularının kölesi durumuna düşmüş. Fenerbahçe geçtiğimiz sezon boyunca neredeyse bütün maçlarını şike yaparak almıştır ve bunu kendileride kabul etmiştir. Bunları bildiğimiz halde lig tv ve yan kuruluşların zarara uğramaması için fenerbahçe takımı ligden düşürülmemiştir. Ligden düşürülmedikleri gibi bu takım hiç bir zarar görmemiştir, yani sizlerin anlayacağı fenerbahçe takımı büyük bir şike operasyonu ile şampiyonluk kupasını müzesine götürmüşlerdir. Galatasaray bir sezon boyunca 70 puan toplamış ve en yakın rakibi olan fenerbahçeden 9 puan farkla ligi birinci bitirmiştir fakat bu TFF yine fenerbahçeye bir fırsat daha sunmak adına playoff diye bir saçmalık ortaya atmıştır. Ligde kazanılan puanları ikiye bölerek galatasaray ile fenerbahçe arasında ki puan farkını 4 e indiren bu TFF yine şampiyonluk kupasını trabzonspora vermediği gibi fenerbahçeye en ufak bir ceza bile kesmekten korkmuştur. Bu TFF fenerbahçe'nin menfaetleri için çalışmaya devam ettiği sürece bu ülkede ne futbol zevki kalacak ne de en ufak bir adalet. Göz yumulan bu olaylar fenerbahçe takımının ne kadar güçlü ve pis bir geçmişe sahip olduğunu göstermektedi. Kimse unutmasın ki fenerbahçe ceza almasa bile bu insanlar fenerbahçe takımının şike yaparak şampiyon olduğunu ve türkiyenin yüz karası bir takımı olduğunu unutmayacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kapmaca baba

Kapmaca BLOG olarak günümüzde bir çok konuda yer alan köşede kalmış fakat herkesi ilgilendiren bilgileri sizlere sunmaya hazırız. Güncel haberleride sitemizden takip etme şansınız var elbette. Biraz canınız sıkılırsa müzik dinlersiniz yada komik videolar felan izlersiniz. Oktay usta

Kapmaca blog