14 Mayıs 2012 Pazartesi

Bülent Arınç Fenerbahçe-Galatasaray Derbi Açıklaması 14 Mayıs 2012

Bülent Arınç, Fenerbahçe-Galatasaray maçı yorumu, Bülent Arınç, Fenerbahçe-Galatasaray maçı hakkındaki konuşması

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Başbakanlık Yeni Bina'da gerçekleşen Bakanlar Kurulu toplantısı yaklaşık 6,5 saat sürdü.

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, derbi sonrası bir Fenerbahçe-Galatasaray şiddet olaylarına atıfta bulunarak, "Kadıköy olayları bir kez daha sporda şiddet yasası önemini göstermiştir" dedi.

Bakanlar Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Fenerbahçe gibi maçtan sonra Cumartesi akşamı olayların Konseyi sonrası bir açıklama yapar, "savaş beğenmeyen olanlar tarafından Galatasaray'ın başarısı karışıklık meydan döndü.

Saat orada mahsur Galatasaray ölür, bir kez daha sporda şiddete karşı hukukun önemini kavramış karanlık kalpleri mahkum edilmek. Benzer görüntüler Çaykur Rize Spor - Akhisar Belediye Spor da bir maç var "dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kapmaca baba

Kapmaca BLOG olarak günümüzde bir çok konuda yer alan köşede kalmış fakat herkesi ilgilendiren bilgileri sizlere sunmaya hazırız. Güncel haberleride sitemizden takip etme şansınız var elbette. Biraz canınız sıkılırsa müzik dinlersiniz yada komik videolar felan izlersiniz. Oktay usta

Kapmaca blog