4 Mayıs 2012 Cuma

Aziz Yıldırım'a Tahliye Şoku 4 Mayıs 2012

Aziz Yıldırım tahliye oldumu, Aziz Yıldırım tahliye kararı, Aziz Yıldırım ne zaman çıkacak, Aziz Yıldırım kaç yıl yatacak

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım şike deneme tutuklunun tekrar tahliye etmedi.

29 Mayıs sonraki duruşma.


Bugün tutuklanan 10 sanık hakkında davanın 15. duruşma 'Futbol şike' iddiaları 93 idi. 16 özel davada İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi yetkili, Aziz Yıldırım, İlhan Ekşioğlu Yelkovan'ın ve Tamer dahil Olgun Peker, 10 tutuklu, sanık katıldı. Deneme avukatların taleplerinin alınması üzerine, Mehmet Ekinci, Mahkeme Başkanı, davanın kararını açıkladı. Tamer Yelkovan ise Başkan Ekinci, tahliye kararı için Fenerbahçe Kulübü Muhasebe Müdürü, gözaltında Aziz Yıldırım ve İlhan Ekşioğlu'nun karar verildi.

29 Mayıs Salı günü yaptığı açıklamada bir sonraki mahkeme yapılabilir. Cuma günü Haziran 1 nihai karar açıklanacaktır yapılacak son duruşmada söyledi.

YILDIRIM: Ben konuştum TELEFON ...

Duruşmada savunma Aziz Yıldırım devam etti.

Yıldırım ile bir telefon görüşmesi açıklayan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan,

"Bir finansör benim meclis dışında Ergenekon diyor. İşte durum bu o zaman bu bir şike söz konusu değildir. Alex son dönemde ziyaret Başbakan Recep Tayyip Erdoğan gitti. Kiminle oynamak bize Sorulan. Biz de Bucaspor söyledi cümle 'Bu işi bitirmek için Şimdi'. kullandı. Onlar farklı bir durumda olurdu telefonda konuştuk. şike bırakın, biz önlemeye çalışıyoruz adam şike "dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kapmaca baba

Kapmaca BLOG olarak günümüzde bir çok konuda yer alan köşede kalmış fakat herkesi ilgilendiren bilgileri sizlere sunmaya hazırız. Güncel haberleride sitemizden takip etme şansınız var elbette. Biraz canınız sıkılırsa müzik dinlersiniz yada komik videolar felan izlersiniz. Oktay usta

Kapmaca blog