20 Nisan 2012 Cuma

Fetih 1453 izle full izle 2012

Fetih 1453 izle 2012, Fetih 1453 filmini full izle tek parça

Uzun zamandır beklediğiniz türkiye'nin en çok izlenen filmi olan fetih 1453 kısa parçalar halinde sitemize eklenmiştir. İstanbul'un 1453 yılında hangi şartlar ve hangi zorluklar ile alındığını anlatan filmimiz tarih filmi sevenler için kesinlikle ama kesinlikle izlenmesi gereken bir film olarak göze çarpmaktadır.

 Toplamda 6 milyon kişiden fazla insanın izlediği Faruk Aksoy filmi hit rekorlarının kırmakla yetinmedi desek yeri olur heralde. Recep ivedik serisi ile bütcesini artıran faruk aksoy bu bütçenin tamamını fetih filmi için harcamıştır.
Herkesin merakla beklediği fetih 1453 filmi bir çok sitede sadece fragman ile sizleri geçiştirmektedir. Bizler 10 dakikalık kesitler halinde fetih 1453 filmini sizlere sunacağız, inşallah beğenirsiniz. Türk sinemasının gelişmesi adına çekilmiş olan son zamanlırın traşı en yüksek olan filmi fetih 1453 tarihini canlı canlı yaşamak isteyenler için bence süper bir film.
Fetih 1453'ten bir kıstas... " "İktidar, halka güç göstermek değil, halkın çıkarlarını gözetmek ve korumaktır."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kapmaca baba

Kapmaca BLOG olarak günümüzde bir çok konuda yer alan köşede kalmış fakat herkesi ilgilendiren bilgileri sizlere sunmaya hazırız. Güncel haberleride sitemizden takip etme şansınız var elbette. Biraz canınız sıkılırsa müzik dinlersiniz yada komik videolar felan izlersiniz. Oktay usta

Kapmaca blog