19 Nisan 2012 Perşembe

Facebooka Film Yükleme

Arkadaşlar sizlerinde bildiğiniz gibi facebook'a film yüklemek öyle basit bir iş değildir. Zaten son zamanlarda gelen telif hakları nedeni ile facebook sitesi bütün filmleri yavaş yavaş silmeye başladı. Bir çok büyük site bu telif hakları nedeni ile kapatıldı. Kapatılan sitelerinde başında megavideo, videobb, videozer gibi büyük video oynatma siteleri vardır.

Facebook'a film yüklemek için ilk olarak temiz bir facebook hesabı açın daha sonra bu hesabı daha önceden hiç kullanılmamış bir telefon numarası ile doğrulatın. Bunları yaptıktan sonra filmi upload etme işlemine geçiyoruz ki bu zaten en zor olanlardan bir tanesidir. Filmi upload edebileceğiniz bir çok indirme siteleri var bunu sizlere biliyorsunuz, bu sitelerden indirdiğimiz videoları facebook sayfamızda resim 1.1 de görülen yere tıklayarak yüklemeye başlıyoruz.

Resim1.1
Bu işlemler bittikten sonra 5 dakika içinde facebook filmi işleyecektir ve duvarınızda yayınlayacaktır. 

Not: Upload etme hızınız kendi internet hızınıza bağlıdır. Eğer yavaş bir internete sahipseniz bu işlem saatlerinizi alacaktır. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kapmaca baba

Kapmaca BLOG olarak günümüzde bir çok konuda yer alan köşede kalmış fakat herkesi ilgilendiren bilgileri sizlere sunmaya hazırız. Güncel haberleride sitemizden takip etme şansınız var elbette. Biraz canınız sıkılırsa müzik dinlersiniz yada komik videolar felan izlersiniz. Oktay usta

Kapmaca blog