28 Nisan 2012 Cumartesi

Avatar 2 izle

Nisan ayında Titanik'in üç boyutlu versiyonu sonra, 14 yıl içinde yeniden yayınlandı. Çin, 120 milyon dolar (212 milyon) James Cameron Pekin Uluslararası Film Festivali için mutluydu film 2 hasılatı geride bırakarak Amerika'ya gelir.

Aslında, festival yönetmeni, Çin'de çalışmak istedim, 3-D teknolojisi tartışmak üzere bir seminer dedi. Cameron teknoloji tedarikçisi ve bir sinemacı iki farklı pazarlarda kendini bulmuş gibi pazar dahil olmak üzere Çin'in ekonomik ve düzenleyici politikalar, ilgileniyorum.

Pace Cameron, onun Çin yapımı film ile işbirliği içinde 'Savaş Sanatı' eş başkanı olarak üç boyutlu malzemeleri üreten bu planın bir parçası olarak Cameron, söylemiş. James Cameron, Çinli bir şirket kurma Avatar garantilenirse gizlilik üretim aşamasında 2 dahil etmek istiyor. 'Cameron 2009 yılında Avatar ve daha sonra bir film yapımcı ve yönetmen olarak büyük bir başarı elde etmiş, iki devam filmi çekmek istediğini açıkladı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kapmaca baba

Kapmaca BLOG olarak günümüzde bir çok konuda yer alan köşede kalmış fakat herkesi ilgilendiren bilgileri sizlere sunmaya hazırız. Güncel haberleride sitemizden takip etme şansınız var elbette. Biraz canınız sıkılırsa müzik dinlersiniz yada komik videolar felan izlersiniz. Oktay usta

Kapmaca blog