1 Mayıs 2012 Salı

Akaryakıt Verigisi Artık yok 1 Mayıs 2012

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Avrupa Kültür Vergi kaldıracaklarını söyledi. Yıldırım Haziran 2008'de, bazı vergilerin hatırlattı ve artırıldığını, Kültür Projesi İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti kaynağı sağlamak amacıyla, dedi, ilk kez bir dolaylı vergi vazgeçti.

Bu bağlamda, yakıt türleri, Özel Tüketim Vergisi (ÖTV), 1.5 sent tutarları, bir kuruş motorin türleri yıldırım kaydedilen Özel Tüketim Vergisi tutarları, dikkate Meclis'te gündeme talepleri alınarak hazırlanan taslak kararname artırıldığınıBaşbakan gönderildi söyledi.

Bakan Şimşek, kararname taslağı ile bu tarihte vergi artışı, petrol ürünlerinden alınan özel tüketim vergisi, sıfırlama miktarda dedi. Şimşek, son kararı Bakanlar Kurulu'na verilecek söyledi.
Bu arada, vergi uygulama süresi hakkında, Kültür Projesi İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti çerçevesinde yerleştirilmiş ve bu vergilerin kaldırılması için hiçbir hüküm yoktur vardır, milletvekilleri de iddiaları vardı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kapmaca baba

Kapmaca BLOG olarak günümüzde bir çok konuda yer alan köşede kalmış fakat herkesi ilgilendiren bilgileri sizlere sunmaya hazırız. Güncel haberleride sitemizden takip etme şansınız var elbette. Biraz canınız sıkılırsa müzik dinlersiniz yada komik videolar felan izlersiniz. Oktay usta

Kapmaca blog